• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • зелени растения

Резултати за

Зелени растения - Внос износ

 1. GENEROSA

  Португалия

  Verified by europages badge

  Предприятието GENEROSA, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на gardening supplies for concept stores, plant care products supplier, Environmentally-friendly business gifts, Business gifts for companies, interior ornamental plants, interior decoration, Plant nutrients, sprayers, и natural soap for plants. Седалището му е в/ъв Lisbon, Португалия.

 2. MILSENS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието MILSENS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Guenange, Франция.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието VIVEROS MACÍAS, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Лесовъдство, olive tree nurseries, Зелени растения, Лесовъдство, palm nurseries, Chamaerops, trees, и Quercus. Седалището му е в/ъв Carmona-Sevilla, Испания.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието VIVEROS HERMANOS PEÑA, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на fruit plants, sale of fruit plants, Pistachio tree saplings, Almond tree saplings, Fruit tree nurseries, Protect species saplings, fruit trees, peach trees, и apricot trees. Седалището му е в/ъв Fuente Vaqueros, Granada, Испания.

 5. BOTÁNICA LEVANTINA

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието BOTÁNICA LEVANTINA, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, palms, palm trees, Зелени растения, ornamental specimen trees, nursery, olive tree, и olive tree nurseries. Седалището му е в/ъв Elche-Alicante, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HIGHBUY - CBD

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието HIGHBUY - CBD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 2. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, nurseries for garden centres, Зелени растения, olive tree nurseries, mediterranean plants, fruit trees, olive tree, и palm trees. Седалището му е в/ъв Elche-Alicante, Испания.

 3. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, e Производител, и работи в сферата на Разсад (за разсадници). Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, wholesale of plants, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Piedimonte Etneo, Италия.

 4. FRESH GARLIC VEGETABLE

  България

  произвотство на зеленчуци продажба на едро

 5. GARTENBAU-SERVICE

  Германия

  Предприятието GARTENBAU-SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на flowering garden plants, и garden plants. Седалището му е в/ъв Straelen-Herongen, Германия.

 1. PLANTESTABILISEE.COM

  Франция

  Предприятието PLANTESTABILISEE.COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Courbevoie, Франция.

 2. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Испания

  Предприятието VIVEROS HERNÁNDEZ, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, palm trees, nurseries, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Alcasser, Испания.

 1. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Испания

  Предприятието HORTALIZAS JUMARSAN S.L, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Зелени растения, mint, fresh parsley, и packaged spinach. Седалището му е в/ъв El Raal, Испания.

 2. ZE IMPORT & EXPORT

  Турция

  Предприятието ZE IMPORT & EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на fresh basil. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 3. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Испания

  Предприятието SEMILLEROS PLANTIAGRO, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Зелени растения, cereals, sowing seeds, Разсадници и лесовъдство, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Puerto Lumbreras-Murcia, Испания.

 4. DANIEL FILIBERTO

  Испания

  Предприятието DANIEL FILIBERTO, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Turís, Испания.

 5. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Испания

  Предприятието ALGOROS VIVEROS, S.L., e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на olive tree nurseries, ornamental plants, citrus trees, и palm exporters. Седалището му е в/ъв Elche (Alicante), Испания.

 6. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Испания

  Предприятието EXCLUSIVAS ROCAN S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, civil decorations, cemeteries, Цветя, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Lucena, Испания.

 7. GROW BROTES VERDES S.L

  Испания

  Предприятието GROW BROTES VERDES S.L, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Mislata (valencia), Испания.

 8. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Италия

  Предприятието ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, bouquets and floral compositions, Цветари - техника и пособия, ornamental specimen trees, и decorations for ceremonies. Седалището му е в/ъв Lido Di Camaiore-Camaiore, Италия.

 1. PFLANZEN-EXOTE

  Германия

  Предприятието PFLANZEN-EXOTE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на palm trees, succulent and tropical plants, и exotic plants. Седалището му е в/ъв Bad Lippspringe, Германия.

 2. NATÚR DROG KFT.

  Унгария

  Предприятието NATÚR DROG KFT., e Производител, и работи в сферата на Растения и билки. Освен това развива дейност и в сферата на Билкарство, Билкови чайове, Изделия за фитотерапия, Зелени растения, Билкарство, Билкови чайове, Изделия за фитотерапия, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Igal, Унгария.

 3. AQUARELLA

  Белгия

  Предприятието AQUARELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Градинска украса, Зелени растения, Градинска украса, office plants, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Destelbergen, Белгия.

 4. ORANGERIE JAEKEN

  Белгия

  Предприятието ORANGERIE JAEKEN, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, fruit-farming, nursery seedlings, Зелени растения, и flowering plants. Седалището му е в/ъв Reet, Белгия.

 5. PLANTENCENTRUM MARÉCHAL

  Белгия

  Предприятието PLANTENCENTRUM MARÉCHAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, nursery supplies, Зелени растения, и flowering plants. Седалището му е в/ъв Turnhout, Белгия.

 6. HORIZON PLANTS

  Белгия

  Предприятието HORIZON PLANTS, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсад (за разсадници), Зелени растения, Разсад (за разсадници), floral decorations, nursery seedlings, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Harelbeke, Белгия.

 7. WALTER VAN GASTEL NINOVE

  Белгия

  Предприятието WALTER VAN GASTEL NINOVE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени цветя, растения и плодове, Зелени растения, Изкуствени цветя, растения и плодове, Зелени растения, garden furniture, и decorative items. Седалището му е в/ъв Ninove, Белгия.

 8. PHYTESIA

  Белгия

  Предприятието PHYTESIA, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Scry, Белгия.

 9. 123PLANTEN

  Холандия

  Предприятието 123PLANTEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на office plants. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

 10. WEENCBD

  Франция

  Предприятието WEENCBD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на hemp, hemp seed oil, и infusions and herbal teas. Седалището му е в/ъв Castres, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Зелени растения - Внос износ

Брой резултати

2137 Фирми