• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • зоотехника - изследователски центрове

Резултати за

Зоотехника - изследователски центрове - Внос износ

 1. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Испания

  Предприятието CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Cuenca, Испания.

 2. CHXOUT

  Обединеното кралство

  Предприятието CHXOUT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Durham, Обединеното кралство.

 3. ACADEMIACARTABLANCA

  Испания

  Предприятието ACADEMIACARTABLANCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 4. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Италия

  Предприятието EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Зоотехника - изследователски центрове. Освен това развива дейност и в сферата на aviculture, pluckers, systems and equipment for aviculture, и chicken cages. Седалището му е в/ъв Monticello Conte Otto, Италия.

 5. CENTRO ANENDO

  Испания

  Предприятието CENTRO ANENDO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зоотехника - изследователски центрове. Освен това развива дейност и в сферата на child care services, physiotherapy, и livestock services and related activities. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CEFOP

  Белгия

  Предприятието CEFOP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Общо, постоянно и специализирано обучение. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация, Зоотехника - изследователски центрове, Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Mons, Белгия.

 2. INSEME S.P.A.

  Италия

  Предприятието INSEME S.P.A., и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - услуги, Зоотехника - изследователски центрове, Животновъдство - услуги, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 3. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Италия

  Предприятието CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - услуги, Зоотехника - изследователски центрове, Животновъдство - услуги, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

 4. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Италия

  Предприятието ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехника - изследователски центрове, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

 5. SEMENITALY - S.P.A.

  Италия

  Предприятието SEMENITALY - S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехника - изследователски центрове, purebred cattle, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

 1. NOVAGEN S.R.L.

  Италия

  Предприятието NOVAGEN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - услуги, Зоотехника - изследователски центрове, Животновъдство - услуги, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Podenzano, Италия.

 2. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието A.B.S. ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - услуги, Зоотехника - изследователски центрове, Животновъдство - услуги, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Cremona, Италия.

 1. AVICOLA ROSSI SRL

  Италия

  Предприятието AVICOLA ROSSI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехника - изследователски центрове, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Faenza (Ra), Италия.

 2. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Италия

  Предприятието ZOO PROGRESS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - услуги, Зоотехника - изследователски центрове, Животновъдство - услуги, и Зоотехника - изследователски центрове. Седалището му е в/ъв Persico Dosimo, Италия.

 3. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI ITALIANI DA CARNE

  Италия

 4. HUMANA S.R.L.

  Италия

 5. BOREAL

  Италия

 6. ASSOCIAZIONE ALLEVATORI DEL FRIULI

  Италия

 7. A.PRO.ZOO

  Италия

 8. STALLA SAN FORTUNATO SOCIETA' COOP. A R.L.

  Италия

 1. CO.F.A.ZO. (SOC.COOP.R.L.)

  Италия

 2. INTERSTATES BREEDERS S.R.L.

  Италия

 3. SOCIETA' AGRICOLA SERENI S.S.

  Италия

 4. SUD CARNI S.R.L.

  Италия

 5. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI DI RAZZA GRIGIO ALPINA

  Италия

 6. AZIENDA AGRICOLA MONREALE

  Италия

 7. CENTRO TORI CHIACCHIERINI DI CHIACCHIERINI ANNA

  Италия

 8. CHARLES RIVER LABORATORIES FRANCE

  Франция

 9. WIKO GARTEN & ZOO GMBH

  Германия

 10. AZ.AGR.PODERETO S.A.S. DI SOZZI BIBIANA E C.SOCIETA' AGRICOLA

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно