Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • изгаряне на отпадъците - инсталации

Резултати за

Изгаряне на отпадъците - инсталации - Внос износ

 1. INCIPROM LLC

  Русия

  Предприятието INCIPROM LLC, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадъци от санитарна дейност, Изгаряне на отпадъците - инсталации, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Управление на промишлени отпадъци, Рециклиране на отпадъци от санитарна дейност, Изгаряне на отпадъците - инсталации, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Управление на промишлени отпадъци. Седалището му е в/ъв Krasnodar, Русия.

 2. INCINER8 LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието INCINER8 LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Управление на промишлени отпадъци, Управление на промишлени отпадъци, и waste incinerator design. Седалището му е в/ъв Southport, Обединеното кралство.

 3. EUROPEM

  Белгия

  Предприятието EUROPEM, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на incinerators and combustion plants with energy recovery, и incinerators. Седалището му е в/ъв Lier, Белгия.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Румъния

  Предприятието FLEXTIM INDUSTRY SRL, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, Изгаряне на отпадъците - инсталации, Зоотехнически съоръжения, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 5. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Франция

  Предприятието SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CREANERGY

  Белгия

  Предприятието CREANERGY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, Biogas cogeneration plant, cogeneration plant, biogas energy consultants, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Winksele, Белгия.

 2. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Италия

  Предприятието ECOLOGIA INFORMATICA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на waste incineration for energy, ecological ovens, purification, ecology and waste disposal plants and equipment, и waste management. Седалището му е в/ъв Treviglio, Италия.

 3. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Австрия

  Предприятието ENVIRON ENGINEERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на gas oil burner maintenance. Седалището му е в/ъв Engelmannsbrunn, Австрия.

 4. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Обединеното кралство

  Предприятието ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на incinerators. Седалището му е в/ъв Cannock, Обединеното кралство.

 5. KAPA ENGINEERING

  Италия

  Предприятието KAPA ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Mercallo, Италия.

 1. ECOTHERM SRL

  Италия

  Предприятието ECOTHERM SRL, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на fume scrubbers. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

 2. SANTES INCINERATOR

  Турция

  Предприятието SANTES INCINERATOR, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на waste incineration for energy, и waste incineration plants and equipment. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Италия

  Предприятието FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Francolise, Италия.

 2. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Белгия

  Предприятието VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Mouscron-dottignies, Белгия.

 3. DUMAG GES.M.B.H.

  Австрия

  Предприятието DUMAG GES.M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Gumpoldskirchen, Австрия.

 4. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Словакия

  Предприятието STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти, Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Bratislava - Ruzinov, Словакия.

 5. EXTINTORES GIRALDA

  Испания

  Предприятието EXTINTORES GIRALDA, e Разпространител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на office fire extinguishers. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

 6. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието THE WASTEPACK GROUP LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Harlow, Обединеното кралство.

 7. BUITEX RECYCLAGE

  Франция

  Предприятието BUITEX RECYCLAGE, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Cours La Ville, Франция.

 8. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Украйна

  Предприятието KOTLOENERGO M.Y.V., e Производител, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, waste incineration plants and equipment, steam boilers, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Tatiev, Украйна.

 1. ARN B.V.

  Холандия

  Предприятието ARN B.V., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Weurt, Холандия.

 2. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Overath, Германия.

 3. FOR.TEC. SRL

  Италия

  Предприятието FOR.TEC. SRL, и работи в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации за изгаряне, и Инсталации за изгаряне. Седалището му е в/ъв Francolise (Ce), Италия.

 4. SLUDGEBUSTERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SLUDGEBUSTERS LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Southampton, Обединеното кралство.

 5. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Норвегия

  Предприятието NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Vagseidet, Норвегия.

 6. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Обединеното кралство

 7. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Германия

 8. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Германия

 9. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Crushers, shredders and individual recycling systems – that is the world of ERDWICH. We are a highly specialized engineering and production firm in the field of recycling and shredder technology. Our core areas of competence are crushing machines, complete systems and comprehensive services. Whether for industry or energy supply companies – if you need crushing and recycling services, ERDWICH is your contact partner. Our single-, dual- and triple-shaft shredders and complete solutions ensure efficient material disintegration – as individual crushing machines or integrated in complete shredders and recycling systems. In the field of LCD monitor recycling, ERDWICH is also setting new standards and provides support by means of two different processes for health-friendly processing of LCD monitors up to 55". ERDWICH shredders impress with their reliability and durability.

 10. RVG MBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Trade - Reprocessing - Removal. RVG mbH, founded in January 2001 in Dinslaken, is an internationally active company trading with solid and liquid by-products, energy sources, substitute reduction agents, chemicals and waste products. Especially in our modern age, it is becoming ever more important to treat the precious raw materials provided by the Earth carefully. In close collaboration with industry, we consistently further develop the efficient use of industrial waste and by-products. A solution should therefore be both an environmentally friendly as well as a cost effective waste disposal or reprocessing method for our customers.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Изгаряне на отпадъците - инсталации - Внос износ

Брой резултати

1220 Фирми