• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Доставчик На Услуги - Индия

ИндияДоставчик на услуги
  1. JEROSH SOURCING & MARKETING PVT LTD

    Индия

    Предприятието JEROSH SOURCING & MARKETING PVT LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables, и processed vegetable products. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

  2. BALAJI ENTERPRISES

    Индия

    Предприятието BALAJI ENTERPRISES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Navimumbai., Индия.

  3. HAUTEUR COMMODITIES TRADING LLP

    Индия

    Предприятието HAUTEUR COMMODITIES TRADING LLP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв New Delhi, Индия.

  4. ISHMEET AGENCIES

    Индия

    Предприятието ISHMEET AGENCIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chandigarh, Индия.

  5. FK GROUP

    Индия

    Предприятието FK GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Asansol, Индия.

Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Доставчик На Услуги - Индия

Брой резултати

5 Фирми

Страни