• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • инокс - прибори

Резултати за

Инокс - прибори - Внос износ

 1. EUROASIA SA

  Италия

  Предприятието EUROASIA SA, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

 2. ETERNUM

  Белгия

  Предприятието ETERNUM, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Кухненски прибори, Инокс - прибори, Лъжици, вилици и ножове, Кухненски прибори, Инокс - прибори, stainless steel kitchen knife, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Gembloux, Белгия.

 3. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Турция

  Предприятието YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на pressure cooker, teapots, и couscous pots. Седалището му е в/ъв Kahramanmaras, Турция.

 4. CASA MANDARINA

  Испания

  Предприятието CASA MANDARINA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на furnishing accessories. Седалището му е в/ъв Ribadeo, Испания.

 5. SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Yangjiang, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. STORIA

  Беларус

  Предприятието STORIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Mogilev, Беларус.

 2. OJSC KRASNY METALLIST

  Беларус

  Предприятието OJSC KRASNY METALLIST, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Mogilev, Беларус.

 3. APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES

  Франция

  Предприятието APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Сурова стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Инокс - прибори, Инокс - прибори, и screws. Седалището му е в/ъв Guignecourt, Франция.

 4. MA-INOX

  Мароко

  Предприятието MA-INOX, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Sale, Мароко.

 5. TONER S.R.O.

  Чехия

  Предприятието TONER S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Стомани и метали - заваряване и спояване, Инокс - прибори, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Щамповане на стомани и метали, Стомани и метали - заваряване и спояване, Инокс - прибори, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Moravska Trebova, Чехия.

 1. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Турция

  Предприятието YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, e Производител, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, Инокс - прибори, industrial kitchens, stainless steels, Лъжици, вилици и ножове, и Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. HEIDEN ELECTRONICS GMBH

  Германия

  Предприятието HEIDEN ELECTRONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитателни съоръжения, Научни уреди и инструменти, Часовникарство, Изпитателни съоръжения, Научни уреди и инструменти, и Часовникарство. Седалището му е в/ъв Pürgen, Германия.

 1. SEVEN SEAS GLOBAL

  Германия

  Предприятието SEVEN SEAS GLOBAL, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Kerpen, Германия.

 2. FESCER

  Турция

  Предприятието FESCER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Инокс - прибори, kitchen items, и Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  Китай

  Предприятието XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Xiamen Fujian, Китай.

 4. TRADE TACKLERS

  Пакистан

  Предприятието TRADE TACKLERS, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на hunting knives, и accessories for hunting and hunters. Седалището му е в/ъв Lahore, Пакистан.

 5. ALEXANDRIA METAL WORKS

  Египет

  Предприятието ALEXANDRIA METAL WORKS, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel cutlery, и tableware. Седалището му е в/ъв Alexnadria, Египет.

 6. AD HORECA

  Румъния

  Предприятието AD HORECA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на cutlery, и porcelain. Седалището му е в/ъв Cluj Napoca, Румъния.

 7. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Франция

  Предприятието ORFEVRERIE DE LA TOUR, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Инокс - прибори, Прибори за ядене, cutlery, Инокс - прибори, Прибори за ядене, и spoons. Седалището му е в/ъв Sourdeval, Франция.

 8. BELO INOX, SA.

  Португалия

  Предприятието BELO INOX, SA., e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно ползване, cutlery for hotels, и Ножарски изделия за домашно ползване. Седалището му е в/ъв Guimaraes, Португалия.

 1. MAYGE

  Китай

  Предприятието MAYGE, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 2. POKERPOOL OY

  Финландия

  Предприятието POKERPOOL OY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на living area, и electric air conditioning and convector heating. Седалището му е в/ъв Hamina, Финландия.

 3. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието KORDUN-ALATI D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Ръчни инструменти, Градинарство - машини и уреди, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Karlovac, Хърватия.

 4. STEFI SARL

  Франция

  Предприятието STEFI SARL, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Инокс - прибори, Тръби - цветни метали, Инокс - прибори, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Châteaubernard, Франция.

 5. BYOZBY

  Турция

  Предприятието BYOZBY, e Разпространител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  Китай

  Предприятието JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel cutlery. Седалището му е в/ъв Jieyang City,guangdong Province, Китай.

 7. YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED

  Китай

  Предприятието YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED, e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Utensils, kitchen - knives. Седалището му е в/ъв Yangjiang, Китай.

 8. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  Китай

  Предприятието NINGBO BOLEX CUTLERY INC., e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Освен това развива дейност и в сферата на professional knives, и catering supplies. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 9. MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA

  Португалия

  Предприятието MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Инокс - прибори, и Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Zona Industrial Da Poupa, Португалия.

 10. JIEYANG QINGZHAN RUSTLESS STEEL CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието JIEYANG QINGZHAN RUSTLESS STEEL CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Jieyang, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Инокс - прибори - Внос износ

Брой резултати

64 Фирми