• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут

Резултати за

Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут - Внос износ

 1. ECL - EQUIPAMENTOS PARA CARBURANTES E LUBRIFICANTES, LDA

  Португалия

  Предприятието ECL - EQUIPAMENTOS PARA CARBURANTES E LUBRIFICANTES, LDA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Освен това развива дейност и в сферата на DERV, diesel, petrol or benzine filters. Седалището му е в/ъв Almeirim, Португалия.

 2. ALANG SHIP SPARES CONSULTANTS

  Индия

  Предприятието ALANG SHIP SPARES CONSULTANTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Bombay, Индия.

 3. SOLBEN

  Мексико

  Предприятието SOLBEN, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Biofuel, и biodiesel. Седалището му е в/ъв San Pedro Garza García, Мексико.

 4. ENERGY TRADE 2009 LTD.

  България

  Предприятието ENERGY TRADE 2009 LTD., e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Novoseltsi, България.

 5. VESTAS PIPECON

  Дания

  Предприятието VESTAS PIPECON, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Освен това развива дейност и в сферата на silencers for noisy exhausts and chimneys, и Steel, structural. Седалището му е в/ъв Lem St., Дания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. JINAN TIANWEI INNOVATION OILFIELD EQUIPMENT ENTERPRISE(OEE)

  Китай

  Предприятието JINAN TIANWEI INNOVATION OILFIELD EQUIPMENT ENTERPRISE(OEE), e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 2. ROHÖL-AUFSUCHUNGS AKTIENGESELLSCHAFT

  Австрия

  Предприятието ROHÖL-AUFSUCHUNGS AKTIENGESELLSCHAFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 3. CQS OIL SEPARATOR MANUFACTURE LLC

  Китай

  Предприятието CQS OIL SEPARATOR MANUFACTURE LLC, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Освен това развива дейност и в сферата на oil separators for refrigeration plants and equipment. Седалището му е в/ъв Chongqing, Китай.

 4. DANSK OLIE KOMPAGNI A/S

  Дания

  Предприятието DANSK OLIE KOMPAGNI A/S, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Roedovre, Дания.

 5. FOSSE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FOSSE LTD, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Маслени филтри, и Маслени филтри. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

 1. OIL PURIFICATION MACHINE LLC

  Китай

  Предприятието OIL PURIFICATION MACHINE LLC, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Yuzhong District, Китай.

 2. JIANGSU HAOTIAN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD.

  Китай

  Предприятието JIANGSU HAOTIAN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Nanjing, Китай.

 1. FILTER MACHINE COMPANY CO.

  Китай

  Предприятието FILTER MACHINE COMPANY CO., e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Chongqing, Китай.

 2. D.R. CASWELL LTD

  Обединеното кралство

 3. BP GEST24 - EXPLORACAO DE POSTOS ABASTECIMENTO LOJAS DE CONVENIENCIA, SOC. UNIPESSOAL, LDA

  Португалия

 4. E.D.C.L. - EMPRESA DISTRIBUIDORA DE COMBUSTIVEIS E LUBRIFICANTES, LDA

  Португалия

 5. JOAO CRISTOVAO CHINA & CIA, LDA.

  Португалия

 6. ANTONIO OSCAR MEIRELES MAGALHAES, LDA.

  Португалия

 7. GASLEGRE - COMBUSTIVEIS DE PORTALEGRE, LDA.

  Португалия

 8. LIMA PETROLEOS - COMBUSTIVEIS DO LIMA, LDA

  Португалия

 1. PETROBRANCA - COMBUSTIVEIS, S.A.

  Португалия

 2. GUERREIRO, CARLOS BALTAZAR FURTADO

  Португалия

 3. ALCAPETRO - PETROLEOS E DERIVADOS, S.A.

  Португалия

 4. PESSOA & SANTOS - COMERCIO DE VEICULOS, COMBUSTIVEIS E LUBRIFICANTES, LDA

  Португалия

 5. NOFI TROMSØ EIENDOM AS

  Норвегия

 6. COMPRESSOR CONTROLS CORPORATION SRL

  Италия

 7. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Поправка на промишлени съоръжения, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Mikolow, Полша.

 8. ROMERO HORMELEC SA

  Испания

 9. TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Украйна

  Предприятието TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Турбини, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 10. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища, Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Buxtehude, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут - Внос износ

Брой резултати

47 Фирми