• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали

Резултати за

Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали - Внос износ

 1. TECHDO GMBH

  Германия

  Предприятието TECHDO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Herten, Германия.

 2. E-THERM GERMANY GMBH

  Германия

  Предприятието E-THERM GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Kleve, Германия.

 3. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Австрия

  Предприятието GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Хидравлика - уреди и инструменти за регулиране, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Хидравлика - уреди и инструменти за регулиране. Седалището му е в/ъв Niederranna, Австрия.

 4. ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH

  Германия

  Предприятието ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на wind power, transmission bearings, Vibration absorbers, и flexible couplings for transmissions. Седалището му е в/ъв Heppenheim, Германия.

 5. TURFAB HEAVY CONSTRUCTION

  Турция

  Предприятието TURFAB HEAVY CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия и черна металургия - машини и инсталации, Промишлени котли, assembly of steel structural metalwork for construction, Металургия и черна металургия - машини и инсталации, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Германия

  Предприятието ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Производство на електрическа енергия, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 2. METALÚRGICA RIBA, S.L

  Испания

  Предприятието METALÚRGICA RIBA, S.L, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на turbine repairs, Motor repair, cogeneration units, и Combined electricity generator. Седалището му е в/ъв Santpedor, Испания.

 3. COMELF S.A.

  Румъния

  Предприятието COMELF S.A., e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Инсталации и съоръжения за помпено-акумулиращи водно-електрически централи (ПАВЕЦ), Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Инсталации и съоръжения за помпено-акумулиращи водно-електрически централи (ПАВЕЦ). Седалището му е в/ъв Bistrita, Румъния.

 4. KOC YIGIT UZ TEKNIK

  Турция

  Предприятието KOC YIGIT UZ TEKNIK, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Duzce, Турция.

 5. ROPATEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ROPATEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

 1. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

  Италия

  Предприятието NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Турбокомпресори, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Monticello D'alba, Италия.

 2. SA CHATEL GUY

  Франция

  Предприятието SA CHATEL GUY, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Електропровод с високо напрежение, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв Ayse, Франция.

 1. SDEL CABLES ET AUTOROUTES

  Франция

  Предприятието SDEL CABLES ET AUTOROUTES, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Електропровод с високо напрежение, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв Estrablin, Франция.

 2. O.T.M.

  Италия

  Предприятието O.T.M., e Подизпълнител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Турбини, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Villanova Mondovi', Италия.

 3. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Италия

  Предприятието VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 4. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Франция

  Предприятието ENTREPRISE GOJON SILETRA, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Електропровод с високо напрежение, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв Tournon Sur Rhone, Франция.

 5. STP2R

  Франция

  Предприятието STP2R, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Електропровод с високо напрежение, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв Meximieux, Франция.

 6. TURBINE S.A.S.

  Италия

  Предприятието TURBINE S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Como, Италия.

 7. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Италия

  Предприятието C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Maniago, Италия.

 8. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Франция

  Предприятието VENDEE FLUIDES ENERGIES, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Електропровод с високо напрежение, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв Dompierre Sur Yon, Франция.

 1. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Холандия

  Предприятието THOMASSEN MACHINING B.V., e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Rheden, Холандия.

 2. LRTP

  Франция

  Предприятието LRTP, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Електропровод с високо напрежение, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв St Ouen L Aumone, Франция.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Поправка на промишлени съоръжения, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Mikolow, Полша.

 4. SORA SRL

  Италия

  Предприятието SORA SRL, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Chienes, Италия.

 5. CAR & MORE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAR & MORE S.R.L., и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Компресори за двигатели с вътрешно горене, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Varese, Италия.

 6. ETP

  Франция

  Предприятието ETP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Montgeron, Франция.

 7. SORA' S.R.L.

  Италия

  Предприятието SORA' S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Chienes, Италия.

 8. EEE ALPES DAUPHINE

  Франция

  Предприятието EEE ALPES DAUPHINE, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Електропровод с високо напрежение, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв St Egreve, Франция.

 9. TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Украйна

  Предприятието TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Турбини, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 10. TURBOMACH S.R.L.

  Италия

  Предприятието TURBOMACH S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали - Внос износ

Брой резултати

105 Фирми

Категория