• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ИспанияБарселона и Каталония
  1. GRUPO SEIRA ALIMENTACION, S.L.

    Испания

    Предприятието GRUPO SEIRA ALIMENTACION, S.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки, food industry, Preserves, deep-frozen foods, и Напитки. Седалището му е в/ъв Reus, Испания.

  2. SPANISH CLUB IRELAND

    Испания

    Предприятието SPANISH CLUB IRELAND, и работи в сферата на Сирена. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, ham, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Virgin Olive Oil, и Iberian chorizo. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. COMPANY FOR TRADE & TOURISM SL

    Испания

    Предприятието COMPANY FOR TRADE & TOURISM SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на dates, olives, и cake & pastry production systems and equipment. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. EUROCHINA BRIDGE

    Испания

    Предприятието EUROCHINA BRIDGE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. SPANSK KLUBBEN - SVERIGE

    Испания

    Предприятието SPANSK KLUBBEN - SVERIGE, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, spanish ham, cider, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Iberian chorizo. Седалището му е в/ъв Sant Vicenc De Montalt, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRUTAUNIKA

    Испания

    Предприятието FRUTAUNIKA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на frozen fruit, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Cervelló, Испания.

  2. ANI AGRINURTURE EUROPE S.L.U

    Испания

    Предприятието ANI AGRINURTURE EUROPE S.L.U, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. DS FALK SERVICE SL

    Испания

    Предприятието DS FALK SERVICE SL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на oil. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. SOJA BLANCA

    Испания

    Предприятието SOJA BLANCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на arborio rice, и soy sauce. Седалището му е в/ъв Sant Adria De Besos, Испания.

  5. VICORQUIMIA SA

    Испания

    Предприятието VICORQUIMIA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Badalona, Испания.

  1. ARCA ALIMENT SL

    Испания

    Предприятието ARCA ALIMENT SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Banyoles, Испания.

  2. JORCA DISTRIVILA S.L.

    Испания

    Предприятието JORCA DISTRIVILA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Vilafranca Del Penedes, Испания.

  1. POCH&SEGURA S.L

    Испания

    Предприятието POCH&SEGURA S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. COMERCIAL MASOLIVER SA

    Испания

    Предприятието COMERCIAL MASOLIVER SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sant Joan Les Fonts, Испания.

  3. EUROCARLAGE

    Испания

    Предприятието EUROCARLAGE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Figueres, Испания.

  4. J.K.ASIAN FOOD, S.L.

    Испания

    Предприятието J.K.ASIAN FOOD, S.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. AGROMERCADER

    Испания

    Предприятието AGROMERCADER, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Horse. Седалището му е в/ъв La Jonquera, Испания.

  6. REFORM PRODUCTS SOLNATURAL S.L.

    Испания

    Предприятието REFORM PRODUCTS SOLNATURAL S.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Cabrera De Mar, Испания.

  7. PRO BERAS TEKNOLOGI

    Испания

    Предприятието PRO BERAS TEKNOLOGI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Castell D'aro, Испания.

  8. PRODUCTOS PELAYO SA

    Испания

    Предприятието PRODUCTOS PELAYO SA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Caldes De Montbui, Испания.

  1. MUNS AGROINDUSTRIAL S.L.

    Испания

    Предприятието MUNS AGROINDUSTRIAL S.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  2. DISTERRI S.A.

    Испания

    Предприятието DISTERRI S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Garriga, Испания.

  3. DISTRIBUCIONES DELFIN GARCIA S.L.

    Испания

    Предприятието DISTRIBUCIONES DELFIN GARCIA S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mataro, Испания.

  4. MIQUEL ALIMENTACIO GRUP SA

    Испания

    Предприятието MIQUEL ALIMENTACIO GRUP SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vilamalla, Испания.

  5. CROCSAND S.L

    Испания

    Предприятието CROCSAND S.L, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Lloret De Mar, Испания.

  6. HUEVERIAS BONET SA

    Испания

    Предприятието HUEVERIAS BONET SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  7. EUROBUILDING COSTA BRAVA S.L.

    Испания

    Предприятието EUROBUILDING COSTA BRAVA S.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Palamos, Испания.

  8. ATLAS ROSSER IMPORT EXPORT S.L.

    Испания

    Предприятието ATLAS ROSSER IMPORT EXPORT S.L., и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Empuriabrava, Испания.

  9. BARCELONA

    Испания

    Предприятието BARCELONA, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  10. QUEVIURES SERRA ROCA SL.

    Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно