• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ИспанияБарселона и Каталония
  1. FRUTÉATE

    Испания

    Предприятието FRUTÉATE, e Разпространител, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit and vegetable wholesaler, foodstuffs - import/export, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Alcanar, Испания.

  2. ALENAVI FRUIT S.L

    Испания

    Предприятието ALENAVI FRUIT S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на avocado, exotic fruit, и pineapple. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. FRUCON S.L.

    Испания

    Предприятието FRUCON S.L., e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Mollerussa, Испания.

  4. HEADLAND TRADING SL

    Испания

    Предприятието HEADLAND TRADING SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, и dates. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. FRUITES GINES GON

    Испания

    Предприятието FRUITES GINES GON, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Móra D'ebre-Tarragona, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRUITES CABRÉ SA

    Испания

    Предприятието FRUITES CABRÉ SA, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit & vegetables, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Canonja, Испания.

  2. VISA FRUITS

    Испания

    Предприятието VISA FRUITS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, wholesale markets, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. MEROUA DISTRIBUTION

    Испания

    Предприятието MEROUA DISTRIBUTION, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distribution and wholesale trade associations. Седалището му е в/ъв Sant Boi De Llobregat Barcelona, Испания.

  4. L&P GLOBAL

    Испания

    Предприятието L&P GLOBAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Export of olive oil, Плодове и зеленчуци - внос-износ, wine exporter, и foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Valldoreix, Испания.

  5. EXPO FRUITS

    Испания

    Предприятието EXPO FRUITS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit and vegetables produce brokers, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  1. ROYO FRUITS S.L

    Испания

    Предприятието ROYO FRUITS S.L, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tangerines, и oranges. Седалището му е в/ъв ALCANAR, Испания.

  2. IKUOILGROUP

    Испания

    Предприятието IKUOILGROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, wholesale of vegetables, и citrus trees. Седалището му е в/ъв Salou, Испания.

  1. MASPANS FRUTAS

    Испания

    Предприятието MASPANS FRUTAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale markets, fruit and vegetable wholesaler, и Fruits import export. Седалището му е в/ъв Girona, Испания.

  2. BILELJUNAID SL

    Испания

    Предприятието BILELJUNAID SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelone, Испания.

  3. FARID FRUITS

    Испания

    Предприятието FARID FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alcanar, Испания.

  4. ALQUIMIA FRUITS SL

    Испания

    Предприятието ALQUIMIA FRUITS SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. FRUTAS JOANA S.L.

    Испания

    Предприятието FRUTAS JOANA S.L., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв LERIDA, Испания.

  6. FRUTAS Y VERDURAS AGRUPADAS SL

    Испания

    Предприятието FRUTAS Y VERDURAS AGRUPADAS SL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amposta, Испания.

  7. FRUITS CMR SA

    Испания

    Предприятието FRUITS CMR SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  8. CAMPONUBA SA

    Испания

    Предприятието CAMPONUBA SA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  1. CULTIVOS HORTICOLAS ECOLOGICOS S.L.

    Испания

    Предприятието CULTIVOS HORTICOLAS ECOLOGICOS S.L., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alcarras, Испания.

  2. EURO TRADE FRESH S.L

    Испания

    Предприятието EURO TRADE FRESH S.L, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. ALAMEDA FRESH & FROZEN FRUITS SL

    Испания

    Предприятието ALAMEDA FRESH & FROZEN FRUITS SL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Frozen fruits. Седалището му е в/ъв Sitges, Испания.

  4. FRUTAS HORTALIZAS Y CARACOLES : IMPORTACIÓN-EXPORTACIÓN

    Испания

    Предприятието FRUTAS HORTALIZAS Y CARACOLES : IMPORTACIÓN-EXPORTACIÓN, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Girona, Испания.

  5. DANGLA SAT N 5188

    Испания

    Предприятието DANGLA SAT N 5188, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  6. SANUI FRUITS SAT CENTRAL HORTOFRUTICOLA

    Испания

    Предприятието SANUI FRUITS SAT CENTRAL HORTOFRUTICOLA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  7. FRUITES I VERDURES RAMS, C.COOP.C.L.

    Испания

    Предприятието FRUITES I VERDURES RAMS, C.COOP.C.L., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amposta, Испания.

  8. GSMH FRESH FOODING S.L.

    Испания

    Предприятието GSMH FRESH FOODING S.L., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  9. FRUTAS BALAGUER SORIANO S.L.

    Испания

  10. FRUTAS AMALIA SL

    Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно