• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

ИспанияБарселона и Каталония
  1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

    Испания

    Verified by europages badge

    Предприятието COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, industrial textile machine supplies and accessories, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Esparreguera-Barcelona, Испания.

  2. HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A.

    Испания

    Предприятието HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, yarn spinning machine, textile machinery, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. GALAN TEXTILE MACHINERY S.L.

    Испания

    Предприятието GALAN TEXTILE MACHINERY S.L., и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Terrassa, Испания.

  4. TVE ESCALE EUROPE S.A.

    Испания

    Предприятието TVE ESCALE EUROPE S.A., e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Vic, Испания.

  5. SIPESA SA

    Испания

    Предприятието SIPESA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sant Boi De Llobregat, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TALLERES RATERA SA

    Испания

    Предприятието TALLERES RATERA SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Manresa, Испания.

  2. INTERCOT SA

    Испания

    Предприятието INTERCOT SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sant Feliu Sasserra, Испания.

  3. MASIAS MAQUINARIA SL

    Испания

    Предприятието MASIAS MAQUINARIA SL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Sant Joan Les Fonts, Испания.

  4. HILATURAS NOGUERA SA

    Испания

    Предприятието HILATURAS NOGUERA SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, и Текстилни нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. EUROMAC SISTEMAS DE CONFECCION S.A.

    Испания

    Предприятието EUROMAC SISTEMAS DE CONFECCION S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Cornella De Llobregat, Испания.

  1. LUCIANO AGUILAR SA

    Испания

    Предприятието LUCIANO AGUILAR SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. CONSTRUCCIONES METALURGICAS ESPECIALES SA

    Испания

    Предприятието CONSTRUCCIONES METALURGICAS ESPECIALES SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Sant Joan De Vilatorrada, Испания.

  1. REPRESENTACIONES INTERNACIONALES TEXTILES SA

    Испания

    Предприятието REPRESENTACIONES INTERNACIONALES TEXTILES SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Sabadell, Испания.

  2. VALENTIN RIUS CLAPERS SA

    Испания

    Предприятието VALENTIN RIUS CLAPERS SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Sant Joan De Vilatorrada, Испания.

  3. TEXMA MAQUINARIA TEXTIL SL

    Испания

    Предприятието TEXMA MAQUINARIA TEXTIL SL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Manresa, Испания.

  4. MATIC, S.A.

    Испания

    Предприятието MATIC, S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. BLUE REED SL.

    Испания

    Предприятието BLUE REED SL., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Manlleu, Испания.

  6. PINTER SA

    Испания

    Предприятието PINTER SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Santpedor, Испания.

  7. EHUM ARCADA S.L.

    Испания

    Предприятието EHUM ARCADA S.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Rubi, Испания.

  8. MANICH YLLA SA

    Испания

    Предприятието MANICH YLLA SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  1. INAUTEX, S.A.

    Испания

    Предприятието INAUTEX, S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. TECNO CLOSA S.L.

    Испания

    Предприятието TECNO CLOSA S.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Terrassa, Испания.

  3. ELEMENTOS Y MAQUINARIA TEXTIL S.L.

    Испания

    Предприятието ELEMENTOS Y MAQUINARIA TEXTIL S.L., и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Terrassa, Испания.

  4. MAGATZEM CALLUS SA

    Испания

    Предприятието MAGATZEM CALLUS SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Callus, Испания.

  5. MECANICA AUSETANA SA

    Испания

    Предприятието MECANICA AUSETANA SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Vic, Испания.

  6. HIJOS DE OLLER Y PLANELLS SA

    Испания

  7. ANTONIO GUASCH GRANO SL

    Испания

  8. TEXTIL MONTANA SL

    Испания

  9. SDT RELLITEX SL

    Испания

  10. PROJECTES IMMOBILIARIS 1964 SA

    Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно