• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

ИспанияВаленсия и областта
  1. PASANQUI, S.L.

    Испания

    Предприятието PASANQUI, S.L., e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Elche/Elx, Испания.

  2. MECANIZADOS ALCOY SA

    Испания

    Предприятието MECANIZADOS ALCOY SA, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Alcoy/Alcoi, Испания.

  3. BORDADOS BARBER

    Испания

    Предприятието BORDADOS BARBER, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Бродерии, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Бродерии. Седалището му е в/ъв Ontinyent, Испания.

  4. EUROLUBE SA

    Испания

    Предприятието EUROLUBE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Agullent, Испания.

  5. J.SOLSONA COLOM,S.L.

    Испания

    Предприятието J.SOLSONA COLOM,S.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FAMACAL SL

    Испания

  2. DISTRIBUCIONES Y CONFECCIONES DE LA PLANA S.A.

    Испания

  3. RAFAEL MOSCARDO SA

    Испания

  4. IPEA ESPANA SA

    Испания

  5. ARTESANOS EN REDES S.L.

    Испания

  1. BALBINO PASTOR SL

    Испания

  2. ROBERTEX SA

    Испания

  1. TEIXITS J FRANCES SOCIEDAD LIMITADA.

    Испания

  2. LLEDO CARPETS S.L.

    Испания

  3. JOFESA IMAGINE SYSTEMS S.L.

    Испания

  4. ANURDIFIL SAL

    Испания

  5. GOBEL TEXTIL SOCIEDAD LIMITADA.

    Испания