• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ИспанияВаленсия и областтаТърговец на едро
  1. CATMAN FRESH S.A.

    Испания

    Предприятието CATMAN FRESH S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pilar De La Horadada, Испания.

  2. GVL INTER TRADE SL

    Испания

    Предприятието GVL INTER TRADE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Земеделие - внос-износ, Granular cocoa, и Cocoa mass. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  3. GYS FRUITS

    Испания

    Предприятието GYS FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. AGRICHEAP SLU

    Испания

    Предприятието AGRICHEAP SLU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tree ties for forestry, agricultural nets, vineyard poles, и Plantations. Седалището му е в/ъв Puzol, Испания.

  5. SAT N 9.888 IMPERIO.

    Испания

    Предприятието SAT N 9.888 IMPERIO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, organic agricultural products, Земеделие - внос-износ, purple garlic, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Benejuzar, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MENGIS EXPORT SL

    Испания

    Предприятието MENGIS EXPORT SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  2. VICTOR & VICTOR AGRÍCOLA S.L.

    Испания

    Предприятието VICTOR & VICTOR AGRÍCOLA S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic, и packaged garlic. Седалището му е в/ъв Bigastro, Испания.

  3. WWM SUPPLY S.L.

    Испания

    Предприятието WWM SUPPLY S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  4. ESTEBAN TRADING

    Испания

    Предприятието ESTEBAN TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - дърво, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  5. SAT HORTOFRUTICOLA ES BESSONS

    Испания

    Предприятието SAT HORTOFRUTICOLA ES BESSONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Agost, Испания.

  1. FITO AGRICOLA, S.L.

    Испания

    Предприятието FITO AGRICOLA, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв CASTELLON DE LA PLANA, Испания.

  2. MUNDIEXPORT ALIMENTARIA SL

    Испания

    Предприятието MUNDIEXPORT ALIMENTARIA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alcira, Испания.

  1. EXPORTACIÓN & IMPORTACIÓN BRICOTEN S.L

    Испания

    Предприятието EXPORTACIÓN & IMPORTACIÓN BRICOTEN S.L, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  2. COMERCIAL DISTRIBUIDORA DE AGROCORRECTORES SA

    Испания

  3. AIGUA DE VALENCIA GALA D OR SOCIEDAD LIMITADA.

    Испания

  4. ALBATEX, S.L.

    Испания

    Предприятието ALBATEX, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Тъкани за мебелното обзавеждане, Текстил - внос-износ, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Ontinyent, Испания.

  5. DISCEMA, S.A.

    Испания

  6. COMREVA SL.

    Испания

  7. GRUPO FARMACÉUTICO COVALFARMA

    Испания

    Предприятието GRUPO FARMACÉUTICO COVALFARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Alboraya, Испания.

  8. AGROAL COOP V

    Испания

  1. SEVERAL SPANISH EXPORTS S.L

    Испания

    Предприятието SEVERAL SPANISH EXPORTS S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв GANDIA, Испания.

  2. STOCK SIN LIMITE SL

    Испания

    Предприятието STOCK SIN LIMITE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, import of beverages, marketing and export, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  3. SIAL C S L

    Испания

  4. DISTRIBUCIONES QUIMICAS ALBINANA SA

    Испания

  5. EUDIVASA SL

    Испания

    Предприятието EUDIVASA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  6. COMERCIALIZADORA ELECTRODOMESTICOS SA

    Испания

  7. EMILIO ESTEVE S.L.

    Испания

    Предприятието EMILIO ESTEVE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, oranges, tangerines, и Mandarins. Седалището му е в/ъв Xeraco-Valencia, Испания.