• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • животновъдство - внос-износ

Резултати за

Животновъдство - внос-износ - Испания

Испания
  1. GANADOS RUIGAN S.L

    Испания

    Предприятието GANADOS RUIGAN S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Cattle import export. Седалището му е в/ъв Toledo, Испания.

  2. ROTECNA, S.A.

    Испания

    Предприятието ROTECNA, S.A., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for pig farming. Седалището му е в/ъв Agramunt, Испания.

  3. PAJARERÍA SAMU

    Испания

    Предприятието PAJARERÍA SAMU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни птици, pet bird food, и Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Estepa, Испания.

  4. GENETICA ESPAÑOLA S.L

    Испания

    Предприятието GENETICA ESPAÑOLA S.L, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Los Palacios y Vfca, Испания.

  5. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

    Испания

    Предприятието PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Guitiriz, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PORCISAN SA

    Испания

    Предприятието PORCISAN SA, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - внос-износ, Свинско - пресни меса, animal breeding, Животновъдство - внос-износ, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Santomera - Murcia, Испания.

  2. BOVICOR

    Испания

    Предприятието BOVICOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, lambs, export, и Говеда. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  3. NIOGLAS, S.L.

    Испания

    Предприятието NIOGLAS, S.L., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castellbisbal (barcelona) Spain, Испания.

  4. GELADA CARNS

    Испания

    Предприятието GELADA CARNS, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Olot (girona), Испания.

  5. IBERLAMBS,S.L.

    Испания

    Предприятието IBERLAMBS,S.L., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lamb, veal, и fresh meats. Седалището му е в/ъв Alberche Del Caudillo, Испания.

  1. SPAINFY

    Испания

    Предприятието SPAINFY, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на B2B marketing, и fresh meat export. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  2. SUYSEGALA, S.C.A.

    Испания

    Предприятието SUYSEGALA, S.C.A., e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв El Viso Del Alcor (sevilla), Испания.

  1. DATAMARS IBÉRICA SLU

    Испания

    Предприятието DATAMARS IBÉRICA SLU, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, Identification marks for animals, Agriculture, farming and fishing software, и Животни и животновъдство. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

  2. FUENTES Y LOTFI

    Испания

    Предприятието FUENTES Y LOTFI, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, abattoir with agreed store, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  3. HÉLIX SANTA ANA ESP

    Испания

    Предприятието HÉLIX SANTA ANA ESP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Coruña, Испания.

  4. CARACOL DE GALICIA

    Испания

    Предприятието CARACOL DE GALICIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на snail breeding. Седалището му е в/ъв Barrantes, Испания.

  5. COMERCIALIZACION SELECTA SL

    Испания

    Предприятието COMERCIALIZACION SELECTA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cattle-breeding, mutton sheep, и fresh sheep meat. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  6. CARACOLES SERRA CALDERONA

    Испания

    Предприятието CARACOLES SERRA CALDERONA, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Naquera, Испания.

  7. JOSE LUIS DEL MORAL S.L.

    Испания

    Предприятието JOSE LUIS DEL MORAL S.L., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lambs, и sheepskin. Седалището му е в/ъв GUADALAJARA, Испания.

  8. AGROPECUARIA MAYORAJO.S.L.

    Испания

    Предприятието AGROPECUARIA MAYORAJO.S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lambs. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  1. COMERCIO CARNICO EXPORTADOR SL

    Испания

    Предприятието COMERCIO CARNICO EXPORTADOR SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arévalo, Испания.

  2. MERINEX CARNES Y GANADO S.L.

    Испания

    Предприятието MERINEX CARNES Y GANADO S.L., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pozuelo De Alarcon, Madrid, Испания.

  3. CARNE DE CORDERO C.B.

    Испания

    Предприятието CARNE DE CORDERO C.B., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mutton sheep. Седалището му е в/ъв Salamanca, Испания.

  4. GANADOS AL-ANDALUS

    Испания

    Предприятието GANADOS AL-ANDALUS, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pozoblanco-Córdoba, Испания.

  5. CASAS COMPLETAS

    Испания

    Предприятието CASAS COMPLETAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Coruña, Испания.

  6. LESCAPE IMPORT EXPORT S.L.

    Испания

    Предприятието LESCAPE IMPORT EXPORT S.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  7. GMS PATAGONIA ARGENTINA

    Испания

    Предприятието GMS PATAGONIA ARGENTINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marbella, Испания.

  8. EXPLOTACIONES PORCINAS MELIDE S.L.

    Испания

    Предприятието EXPLOTACIONES PORCINAS MELIDE S.L., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Melide, Испания.

  9. SEÑORÍO DE SIERRA BRAVA S.A.

    Испания

  10. A.C.R.U.G.A.

    Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Животновъдство - внос-износ - Испания

Брой резултати

219 Фирми