• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ИспанияМурсия и областта
  1. MARSOL FRUITS ESPAÑA

    Испания

    Предприятието MARSOL FRUITS ESPAÑA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, fresh vegetables, fresh fruit, Земеделие - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Águilas-Murcia, Испания.

  2. VISANTA MARKET S.L

    Испания

    Предприятието VISANTA MARKET S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale markets, и farm. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  3. FRUTAS Y VERDURAS EL MONARCA SLU

    Испания

    Предприятието FRUTAS Y VERDURAS EL MONARCA SLU, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на water-melon, packed melons, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и artichokes. Седалището му е в/ъв Balsapintada, Испания.

  4. GRUPO ALIFRUIT SABOR DE LA TIERRA

    Испания

    Предприятието GRUPO ALIFRUIT SABOR DE LA TIERRA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, fresh fruit, commercial activities, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Archena, Испания.

  5. JAVA CAFE EXPORTINDO SL

    Испания

    Предприятието JAVA CAFE EXPORTINDO SL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, palm oil, wheat, maize, и Растителни мазнини. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ELGRUPOINGLÉS

    Испания

    Предприятието ELGRUPOINGLÉS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв cartagena, Испания.

  2. KEEPCOOL

    Испания

    Предприятието KEEPCOOL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  3. BEST QUALITY FRUITS SLU

    Испания

    Предприятието BEST QUALITY FRUITS SLU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, vintners and representatives, olive oil, Земеделие - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  4. HACIENDA DEL MOLINO, S.L.

    Испания

    Предприятието HACIENDA DEL MOLINO, S.L., e Производител, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, lemons, oranges, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв El Mirador Murcia, Испания.

  5. JUAN ANDRES LUCAS

    Испания

    Предприятието JUAN ANDRES LUCAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cieza-Murcia, Испания.

  1. SAT AGROTER 1936

    Испания

    Предприятието SAT AGROTER 1936, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на broccoli. Седалището му е в/ъв Lorca, Испания.

  2. GLOBALIA FOODS, S. L.

    Испания

    Предприятието GLOBALIA FOODS, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на preserved foodstuffs, и oil. Седалището му е в/ъв Molina de Segura, Испания.

  1. SUBASUR

    Испания

    Предприятието SUBASUR, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на melon, и small artichokes. Седалището му е в/ъв Torre Pacheco, Испания.

  2. GREEN TABLE

    Испания

    Предприятието GREEN TABLE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  3. VASAKI IBÉRICA S.L.

    Испания

    Предприятието VASAKI IBÉRICA S.L., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sangonera La Verde, Испания.

  4. INNOVAR SERVICIOS S.L

    Испания

    Предприятието INNOVAR SERVICIOS S.L, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jumilla, Испания.

  5. SOL DE AGUILAS, S.L.

    Испания

    Предприятието SOL DE AGUILAS, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aguilas, Испания.

  6. SAT 9821 GRUPO CFM

    Испания

    Предприятието SAT 9821 GRUPO CFM, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fuente Alamo, Испания.

  7. SOUTHERN GRAPE

    Испания

    Предприятието SOUTHERN GRAPE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на table grapes. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  8. MARCOS MONSERRATE MUÑOZ

    Испания

    Предприятието MARCOS MONSERRATE MUÑOZ, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Los Alcazares, Испания.

  1. COOPERATIVA AGRICOLA DEL SURESTE

    Испания

  2. EXPLOTACIONES AGRARIAS PUERTO EXPORT SOCIEDAD ANONIMA.

    Испания

  3. SOLUCHEM IBERICA, S.L.

    Испания

  4. QUIMICAS GOPACK S.L.

    Испания

  5. SITORAN TECHNOLOGY

    Испания

    Предприятието SITORAN TECHNOLOGY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - информатика. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Alcantarilla, Испания.

  6. ELIXEMARKET

    Испания

    Предприятието ELIXEMARKET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, marketing and export, food distribution, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  7. DESTILERIAS CARTHAGO SAL

    Испания

  8. VENTA VISUAL SA.

    Испания

    Предприятието VENTA VISUAL SA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  9. TRADING SURESTE S.L.

    Испания

    Предприятието TRADING SURESTE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lorqui, Испания.

  10. CELESTINO GARCÍA MEDINA

    Испания

    Предприятието CELESTINO GARCÍA MEDINA, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, lettuce, tomatoes, Хранeнe - внос-износ, и cauliflowers. Седалището му е в/ъв La Palma (cartagena)-Murcia, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно