• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Разпространител - Испания

ИспанияРазпространител
  1. ATX INFORMÁTICA

    Испания

    Предприятието ATX INFORMÁTICA, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Принтери за компютри, и Принтери за компютри. Седалището му е в/ъв Ordes (a Coruña), Испания.

  2. KREATIVAWEB.COM

    Испания

    Предприятието KREATIVAWEB.COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Интернет и Интранет сайтове - създаване и развитие. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - микро-компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Vélez-málaga, Испания.

  3. IBM GLOBAL SERVICES ESPAÑA SA

    Испания

  4. PRODIGIOS INTERACTIVOS S.A.

    Испания

  5. SNT SERVICIOS NUEVAS TECNOLOGÍAS

    Испания

    Предприятието SNT SERVICIOS NUEVAS TECNOLOGÍAS, e Разпространител, и работи в сферата на Лаптопи. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Услуги в информатиката, hardware, professional workstations, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Услуги в информатиката. Седалището му е в/ъв Paracuellos De Jarama, Испания.