• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риболов - внос-износ

Резултати за

Риболов - внос-износ - Испания

Испания
  1. FERGOFRESCO S.L

    Испания

    Предприятието FERGOFRESCO S.L, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  2. GRUPO CENTRAL PESCA

    Испания

    Предприятието GRUPO CENTRAL PESCA, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, seafood, Морски риби, king shrimps, и granseole (spider crabs). Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. ISLATUNA

    Испания

    Предприятието ISLATUNA, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish export. Седалището му е в/ъв Santa Cruz De Tenerife, Испания.

  4. COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L.

    Испания

    Предприятието COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L., e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen fish export, import of frozen fish, и frozen fish warehouse. Седалището му е в/ъв Riveira, Испания.

  5. GUERENPEZ.ES

    Испания

    Предприятието GUERENPEZ.ES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pamplona, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DISGLOBAL FISH

    Испания

    Предприятието DISGLOBAL FISH, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Huelva, Испания.

  2. SEAMAX GLOBAL S.L.

    Испания

    Предприятието SEAMAX GLOBAL S.L., e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Seville, Испания.

  3. BUBACAMARON

    Испания

    Предприятието BUBACAMARON, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen seafood. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  4. ARDORA FOODS S.L.

    Испания

    Предприятието ARDORA FOODS S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Информационни системи, консултантски услуги, wholesale markets, и External trade. Седалището му е в/ъв Noia, Испания.

  5. INNOVACIONES TECNOLOGICAS EN REDES DE PESCA,S.L

    Испания

    Предприятието INNOVACIONES TECNOLOGICAS EN REDES DE PESCA,S.L, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Callosa De Segura, Испания.

  1. INTERPESCA GALAICA GLOBAL S.L.

    Испания

    Предприятието INTERPESCA GALAICA GLOBAL S.L., e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ribeira, Испания.

  2. DISTIBUCIONES ANGULAS TREBUJENA

    Испания

    Предприятието DISTIBUCIONES ANGULAS TREBUJENA, e Разпространител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, seafood, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Puerto Santa Maria, Испания.

  1. GRUP EL REMITGER SL

    Испания

    Предприятието GRUP EL REMITGER SL, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ripollet, Испания.

  2. FRESH GALICIA SL

    Испания

    Предприятието FRESH GALICIA SL, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Риболов - внос-износ, и seafood. Седалището му е в/ъв Moaña-Pontevedra, Испания.

  3. OPEXPORT SLU

    Испания

    Предприятието OPEXPORT SLU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Javea, Испания.

  4. PESCADO AZUL

    Испания

    Предприятието PESCADO AZUL, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sardine. Седалището му е в/ъв MARIN, Испания.

  5. LANZAL PRODUCTOS DEL MAR, SL.

    Испания

    Предприятието LANZAL PRODUCTOS DEL MAR, SL., e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gambas, и squid. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  6. TRANSTRUCHA

    Испания

    Предприятието TRANSTRUCHA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв León, Испания.

  7. MARADENTRO FROST SL

    Испания

    Предприятието MARADENTRO FROST SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Santa Cruz De Tenerife, Испания.

  8. PESCADOS MIGUEL FERNANDEZ SL

    Испания

    Предприятието PESCADOS MIGUEL FERNANDEZ SL, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale fish sales. Седалището му е в/ъв Adra, Испания.

  1. PESCADOS NEW AGE S.L.

    Испания

    Предприятието PESCADOS NEW AGE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fishing. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  2. CHUQUICONDOR EUROAMERICAN INVESTMENT GROUP

    Испания

    Предприятието CHUQUICONDOR EUROAMERICAN INVESTMENT GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fish meal. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  3. C & C ASOCIADOS IMPORT-EXPORT

    Испания

    Предприятието C & C ASOCIADOS IMPORT-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. PESCDOS JUASO S.L.

    Испания

    Предприятието PESCDOS JUASO S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fish-farming on land (aquaculture ). Седалището му е в/ъв TORREVIEJA (ALICANTE), Испания.

  5. LONJAFRESH

    Испания

    Предприятието LONJAFRESH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  6. MOGADOR

    Испания

    Предприятието MOGADOR, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

  7. TRENZARED,S.L

    Испания

    Предприятието TRENZARED,S.L, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на silk yarns for fishing nets. Седалището му е в/ъв Callosa De Segura, Испания.

  8. FRUPESHA 222 SL

    Испания

    Предприятието FRUPESHA 222 SL, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  9. PESCADOS Y MARISCOS PESCAQUIVIR

    Испания

    Предприятието PESCADOS Y MARISCOS PESCAQUIVIR, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв TREBUJENA, Испания.

  10. RICARDO FUENTES E HIJOS SA

    Испания

    Предприятието RICARDO FUENTES E HIJOS SA, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Аквакултура и рибно стопанство, Риболов - внос-износ, и Аквакултура и рибно стопанство. Седалището му е в/ъв Cartagena, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Риболов - внос-износ - Испания

Брой резултати

225 Фирми