• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ИспанияСевиля и Андалусия
  1. BODEGAS PERFER

    Испания

    Предприятието BODEGAS PERFER, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wine shop, и small-scale distillery. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  2. OKSANAFRAN S.L.

    Испания

    Предприятието OKSANAFRAN S.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на avocado. Седалището му е в/ъв Gaucin, Испания.

  3. GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS

    Испания

    Предприятието GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и sugar. Седалището му е в/ъв Fuengirola, Испания.

  4. UP GRUPO, SDAD COOP ANDALUZA

    Испания

    Предприятието UP GRUPO, SDAD COOP ANDALUZA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на raw coffee beans, и roasted coffee in beans. Седалището му е в/ъв Mijas Costa, Испания.

  5. ACEITES FUENTE PEÑA

    Испания

    Предприятието ACEITES FUENTE PEÑA, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, oil-mills, extra virgin olive oil, и oil. Седалището му е в/ъв JAÉN, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CCL FRUIT Y VEGETALES SL.

    Испания

    Предприятието CCL FRUIT Y VEGETALES SL., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cuevas Del Almanzora, Испания.

  2. IBANSA BIO SL

    Испания

    Предприятието IBANSA BIO SL, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, organic farming, и Ecological farming. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  3. CAMPO VERDE EXPORT S.L

    Испания

    Предприятието CAMPO VERDE EXPORT S.L, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, vegetables, и producer of food products. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  4. CEREALES UTRERA, S.L.

    Испания

    Предприятието CEREALES UTRERA, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Фураж и слама, Straw, и Фураж и слама. Седалището му е в/ъв Utrera, Испания.

  5. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

    Испания

    Предприятието FRUITS HORTOMARKET S.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, Земеделие - внос-износ, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  1. PATATAS PACO ALVAREZ S.L.

    Испания

    Предприятието PATATAS PACO ALVAREZ S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nerja, Испания.

  2. SAHIGO INTERNATIONAL TRADERS & EUROPEAN BROKERS, S.L.

    Испания

    Предприятието SAHIGO INTERNATIONAL TRADERS & EUROPEAN BROKERS, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palmones, Испания.

  1. SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L.

    Испания

    Предприятието SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L., e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, organic farming, Земеделие - внос-износ, fruit distributors, и distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Puente Genil, Испания.

  2. AM-MA

    Испания

    Предприятието AM-MA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на shipping throughout europe, и hemp. Седалището му е в/ъв Dos Hermanas, Испания.

  3. GREEN FOOD IMPORT-EXPORT, SL

    Испания

    Предприятието GREEN FOOD IMPORT-EXPORT, SL, e Производител, и работи в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, organic farming, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв El Morche, Испания.

  4. VIVECOR

    Испания

    Предприятието VIVECOR, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на olive tree. Седалището му е в/ъв Cordoba, Испания.

  5. CÍTRICOS DE PALMA S.L

    Испания

    Предприятието CÍTRICOS DE PALMA S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Córdoba, Испания.

  6. MFT LDA

    Испания

    Предприятието MFT LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на construction of infrastructures for housing construction. Седалището му е в/ъв Malga, Испания.

  7. AGROTRADEX

    Испания

    Предприятието AGROTRADEX, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling, и agricultural products. Седалището му е в/ъв Cordoba, Испания.

  8. TRANSFORMACIONES SUBAGRI S.L.

    Испания

    Предприятието TRANSFORMACIONES SUBAGRI S.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fuentes De Andalucia, Испания.

  1. EXPORTADORA DEL ALJARAFE S.L.

    Испания

    Предприятието EXPORTADORA DEL ALJARAFE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Siviglia, Испания.

  2. ZOTAL LABORATORIES

    Испания

    Предприятието ZOTAL LABORATORIES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pesticides, и insecticides for agriculture. Седалището му е в/ъв Seville, Испания.

  3. SANTI LUQUE S.L.

    Испания

    Предприятието SANTI LUQUE S.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на marketing and export, и artistic stationery. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  4. AGRICOLA GAOBE S.L.

    Испания

    Предприятието AGRICOLA GAOBE S.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  5. GRUPO HOJIBLANCA

    Испания

    Предприятието GRUPO HOJIBLANCA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antequerra, Испания.

  6. ACEITUNAS LOS DOS S.L.

    Испания

    Предприятието ACEITUNAS LOS DOS S.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на olives. Седалището му е в/ъв Almensilla, Испания.

  7. IMPORT EXPORT PISICA

    Испания

    Предприятието IMPORT EXPORT PISICA, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на solid colour fabric. Седалището му е в/ъв Vicar, Испания.

  8. EXPOCEASUR S.L.

    Испания

    Предприятието EXPOCEASUR S.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, sunflower oil, edible vegetable oils, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Dos Hermanas-Sevilla, Испания.

  9. SANLUCAR EVERGREEN SL

    Испания

    Предприятието SANLUCAR EVERGREEN SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sanlucar De Barameda, Испания.

  10. HMR HORTOFRUITS / GAOBE S.L

    Испания

    Предприятието HMR HORTOFRUITS / GAOBE S.L, e Multi-Category, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ

Брой резултати

75 Фирми