• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Агент Представител - Италия

ИталияАгент/Представител
  1. SAPURITU FOOD TRADE

    Италия

    Предприятието SAPURITU FOOD TRADE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

  2. VIENTO TROPICAL SRL

    Италия

    Предприятието VIENTO TROPICAL SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на fresh exotic fruit, lemons, и mangos. Седалището му е в/ъв Spinetoli, Италия.

  3. GOODSHIRA

    Италия

    Предприятието GOODSHIRA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. M&A CONSULTING SRLS

    Италия

    Предприятието M&A CONSULTING SRLS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на cocoa, coffee and tea, и pepper. Седалището му е в/ъв Rm, Италия.

  5. SHOPITALIA.NET SAS

    Италия

    Предприятието SHOPITALIA.NET SAS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на International agency contract. Седалището му е в/ъв Loreggia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MADERA PULP

    Италия

    Предприятието MADERA PULP, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  2. AGLEMMAFOODS & MADY FRUIT

    Италия

    Предприятието AGLEMMAFOODS & MADY FRUIT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на vegetables. Седалището му е в/ъв Mirabella Imbaccari, Италия.