• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ИталияАнкона и Марке
  1. TOMASELLO & PARTNERS S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOMASELLO & PARTNERS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв PESARO, Италия.

  2. CENTRO SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CENTRO SERVIZI S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

  3. EIDOS CONSULTING S.R.L.

    Италия

    Предприятието EIDOS CONSULTING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Pergola, Италия.

  4. ANGELETTI ROBERTO

    Италия

    Предприятието ANGELETTI ROBERTO, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Civitanova Marche, Италия.

  5. SOGESA S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOGESA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Corridonia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LOCCIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието LOCCIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Rosora, Италия.

  2. CO.META S.R.L.

    Италия

    Предприятието CO.META S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Fano, Италия.

  3. NERUCCI MARCO WILLIAM

    Италия

    Предприятието NERUCCI MARCO WILLIAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  4. PICENO S.C. ARL

    Италия

    Предприятието PICENO S.C. ARL, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Montalto Delle Marche, Италия.

  5. IOMMI STEFANO

    Италия

    Предприятието IOMMI STEFANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

  1. MAGNATERRA DANILO

    Италия

    Предприятието MAGNATERRA DANILO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Potenza Picena, Италия.

  2. SVETHIA S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието SVETHIA S.R.L.S., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Porto Recanati, Италия.

  1. CETERONI UMBERTO

    Италия

    Предприятието CETERONI UMBERTO, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Montefiore Dell'aso, Италия.

  2. MALAVOLTA CONSULTING S.A.S. DEL DOTT. ROBERTO MALAVOLTA & C.

    Италия

    Предприятието MALAVOLTA CONSULTING S.A.S. DEL DOTT. ROBERTO MALAVOLTA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Campofilone, Италия.

  3. SIDA GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIDA GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  4. OMNIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието OMNIA S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Tolentino, Италия.

  5. CNA SERVIZI MACERATA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CNA SERVIZI MACERATA S.R.L., и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантски услуги в областта на управлението, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

  6. STUDIO TECNICO COLUCCI S.N.C.

    Италия

    Предприятието STUDIO TECNICO COLUCCI S.N.C., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  7. CONSULGROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONSULGROUP S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Osimo, Италия.

  8. DAEDALA S.P.A.

    Италия

    Предприятието DAEDALA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  1. BANCA MEDIOLANUM

    Италия

    Предприятието BANCA MEDIOLANUM, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Montegiorgio, Италия.

  2. L.& V. GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието L.& V. GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  3. STUDIO PA HR S.R.L.

    Италия

    Предприятието STUDIO PA HR S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  4. COMPAGNIA EUROPEA DI REVISIONE S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMPAGNIA EUROPEA DI REVISIONE S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, Рационализации, реорганизация, сливания, Счетоводство, ревизьори, попечители, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

  5. LUCAS S.R.L.

    Италия

  6. MENGHI SOCIETA' PER AZIONI

    Италия

  7. EUROCENTRO S.R.L.

    Италия

  8. SOLUZIONE S.R.L.

    Италия

  9. SUPERMERCATO PUNTO SMA

    Италия

  10. EUROTIME MARCHE S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно