• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети

ИталияАнкона и Марке
  1. LA NAPPINA (VENTUS SRL)

    Италия

    Предприятието LA NAPPINA (VENTUS SRL), e Разпространител, и работи в сферата на Чанти. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски обувки, Търговия на дребно, Кожени изделия, Дамски обувки, Търговия на дребно, shoes for babies, и Кожени изделия. Седалището му е в/ъв Monte San Giusto, Италия.

  2. GLAMHAIRSHOP

    Италия

    Предприятието GLAMHAIRSHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Cantiano, Италия.

  3. CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA FERMO

    Италия

    Предприятието CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA FERMO, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв FERMO, Италия.

  4. CONSIT ANCONA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONSIT ANCONA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на property consultancy, и sales agents. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  5. COAL

    Италия

    Предприятието COAL, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, supermarket, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Camerano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SUPER SPORT ITALIA '90 DI M. ROGANO

    Италия

    Предприятието SUPER SPORT ITALIA '90 DI M. ROGANO, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на agency and commercial representation services, и sales promotion advice and services. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  2. ITALY WINE SERVICES S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALY WINE SERVICES S.R.L., и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв San Benedetto Del Tronto, Италия.

  3. CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA

    Италия

    Предприятието CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв Ascoli Piceno, Италия.

  4. BRUNO DEL GOBBO

    Италия

    Предприятието BRUNO DEL GOBBO, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

  5. CAPOMAGI MARCO

    Италия

    Предприятието CAPOMAGI MARCO, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Jesi, Италия.

  1. TRE EFFE DI MARCHIONNI MASSIMO E C. S.N.C.

    Италия

  2. AGENZIA LA FENICE DI LARDINI CINZIA

    Италия

  1. FAGGYTT ITALIA S.R.L.

    Италия

  2. CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO E AGRICOLTURA DELLE MARCHE

    Италия

  3. CE.DI. MARCHE - SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

  4. DATA SOLUTION S.R.L.

    Италия

  5. ETOILE S.R.L.

    Италия

  6. S.A.U.I.E. S.R.L.

    Италия

  7. CAFFE' MELETTI S.R.L.

    Италия

  8. SISTEMA SERVICE S.R.L.

    Италия

  1. HERA S.R.L.

    Италия

  2. MARIANI MARIO

    Италия