• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияАнкона и Марке
  1. ITANCOR SRL

    Италия

    Предприятието ITANCOR SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dried legumes, и plain millefiori. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  2. CENTRO RACCOLTA TARTUFI DI ISIDORI ROSSANO

    Италия

    Предприятието CENTRO RACCOLTA TARTUFI DI ISIDORI ROSSANO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, truffles, mushrooms, Хранeнe - внос-износ, и truffle seasoning. Седалището му е в/ъв Pergola, Италия.

  3. JOLLY FOOD SERVICE SRL

    Италия

    Предприятието JOLLY FOOD SERVICE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale frozen meats, frozen pork, и doors opened. Седалището му е в/ъв Ascoli, Италия.

  4. ITALIATARTUFI SRL

    Италия

    Предприятието ITALIATARTUFI SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на white truffles, и truffles. Седалището му е в/ъв Cagli, Италия.

  5. PICENO TARTUFI

    Италия

    Предприятието PICENO TARTUFI, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Comunanza, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CAROS SRL

    Италия

    Предприятието CAROS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Falconara Marittima, Италия.

  2. ITTICA SANGIORGIO S.R.L.

    Италия

  3. PROFIL EXPORT S.R.L.

    Италия

  4. TEAMWOOD S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEAMWOOD S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Montelabbate, Италия.

  5. TAIGA INTERNATIONAL TRADING S.R.L.

    Италия

    Предприятието TAIGA INTERNATIONAL TRADING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Civitanova Marche, Италия.

  1. CIBUS ARS VIVENDI S.R.L.

    Италия

  2. EUROTRADING DI FORLINI CARLO S.A.S.

    Италия

  1. WORLD S.N.C. DI ZEPPI BRUNA & C.

    Италия

  2. EURO IMPORT EXPORT S.R.L.

    Италия

  3. MARCHETTI EDOARDO

    Италия

  4. DKL S.R.L.

    Италия

  5. MARKEXPORT

    Италия

  6. R.V.F. DI VERZOLINI R. & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието R.V.F. DI VERZOLINI R. & C. S.N.C., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  7. VEGA S.R.L.

    Италия

  8. VICOMUNICA S.R.L. A CAPITALE RIDOTTO

    Италия

  1. ERIFOOD DI ZIBARI M.

    Италия

  2. GISEI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GISEI S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  3. ERAORA DI SBRILLO ROBERTO & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието ERAORA DI SBRILLO ROBERTO & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Civitanova Marche, Италия.

  4. TJ POINT S.R.L.

    Италия

  5. SANTA MARINA S.R.L.

    Италия

  6. ECAM

    Италия

  7. CARAVEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARAVEL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Civitanova Marche, Италия.

  8. NACATUR INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  9. IMPORT EXPORT BELLUTI RAPPRESENTANZE S.R.L.

    Италия

  10. MALAGRIDA MANIFATTURE S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно