• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ИталияБари и Пулия
  1. MEDVET S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDVET S.R.L., и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на healthcare articles, stair elevators, aids for the disabled and orthopedic articles, и electromedical equipment. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  2. PROMED SRL

    Италия

    Предприятието PROMED SRL, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на electro-medical equipment, healthcare articles, и aids for the disabled and orthopedic articles. Седалището му е в/ъв Nardò (Le), Италия.

  3. ORTOPEDIA SANITARIA PROMED S.R.L.

    Италия

    Предприятието ORTOPEDIA SANITARIA PROMED S.R.L., и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедични протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Nardo', Италия.

  4. ORTOSAN ORTOPEDIA SANITARIA

    Италия

    Предприятието ORTOSAN ORTOPEDIA SANITARIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics, и bathroom fixtures. Седалището му е в/ъв Triggiano, Италия.

  5. VALENTINI S.N.C.

    Италия

    Предприятието VALENTINI S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MEDICAL ORTOPEDIA VERGATI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDICAL ORTOPEDIA VERGATI S.R.L., и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Ostuni, Италия.

  2. STERIMED S.R.L.

    Италия

    Предприятието STERIMED S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Surbo, Италия.

  3. G MEDICA DI GALEOTA GILDA

    Италия

    Предприятието G MEDICA DI GALEOTA GILDA, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  4. FORMED S.R.L.

    Италия

    Предприятието FORMED S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицински газ - уреди и иструменти, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Медицински газ - уреди и иструменти. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  5. MEDISAN SUD S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDISAN SUD S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионално обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

  1. DIATEK S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIATEK S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  2. LABORATORIO ORTOPEDICO BELLO S.R.L.

    Италия

    Предприятието LABORATORIO ORTOPEDICO BELLO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Miggiano, Италия.

  1. FOOT CARE S.A.S. DI MAURIZIO SPALLUTO & C.

    Италия

    Предприятието FOOT CARE S.A.S. DI MAURIZIO SPALLUTO & C., и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедични протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  2. ATZ DI GIOVANNI CASCIONE

    Италия

    Предприятието ATZ DI GIOVANNI CASCIONE, e Производител, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Capurso, Италия.

  3. I.T.E.M. OXYGEN S.R.L.

    Италия

  4. SANIPHARM

    Италия

  5. PRO MEDICARE S.R.L.

    Италия

  6. SO.RA.C. S.R.L.

    Италия

  7. D.S.L. S.R.L.

    Италия

  8. ORTOPEDIA SANI S.R.L.

    Италия

  1. STERIL S.P.A.

    Италия

  2. HANDYSUN DI BISCEGLIA VITO

    Италия

  3. ECHOLIGHT S.R.L.

    Италия

  4. MEDICAL SUD S.R.L.

    Италия

  5. C.T.O. LABORATORIO ORTOPEDICO S.R.L.

    Италия