• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияБолоня и Емилия-РоманяДоставчик на услуги
  1. B.B.F. S.R.L.

    Италия

    Предприятието B.B.F. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lifts for institutions. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  2. MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Циментови заводи - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. NETTUNO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието NETTUNO ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на 24 hour service, и prompt intervention. Седалището му е в/ъв Granarolo Dell'emilia, Италия.

  4. COFAM S.R.L.

    Италия

    Предприятието COFAM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Повдигане - техника и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Асансьори, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  5. TM ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TM ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PIEMME SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието PIEMME SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for the disabled. Седалището му е в/ъв Casalecchio Di Reno, Италия.

  2. EUROLIFT SERVIZI ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROLIFT SERVIZI ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  3. SERMA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SERMA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  4. FERRARA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FERRARA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lifts for high-rise buildings. Седалището му е в/ъв Ferrara, Италия.

  5. CEAM ADRIATICA SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CEAM ADRIATICA SERVIZI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Marignano, Италия.

  1. I.R.A.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.R.A.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

  2. ELPI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELPI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, hydraulic lifts, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  1. 2 EMMEBI ASCENSORI S.N.C. DI BONVICINI MASSIMO & C.

    Италия

    Предприятието 2 EMMEBI ASCENSORI S.N.C. DI BONVICINI MASSIMO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  2. ELMAN S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELMAN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Collecchio, Италия.

  3. ELFER S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELFER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Gattatico, Италия.

  4. SCHNEIDER S.R.L.

    Италия

    Предприятието SCHNEIDER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв San Polo D'enza, Италия.

  5. AMMAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието AMMAR S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  6. ELEVATORI GIUGNI

    Италия

    Предприятието ELEVATORI GIUGNI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Товароподемници и строителни асансьори, Повдигане - техника и аксесоари, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

  7. R.A.M.DI RODINI SILVIO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието R.A.M.DI RODINI SILVIO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  8. PROVESI GIUSEPPE & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието PROVESI GIUSEPPE & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на technical consultants on lifting, handling and warehousing, и lifts and hoists for the building trade. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  1. 100 ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието 100 ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, technical consultants on lifting, handling and warehousing, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Cento, Италия.

  2. BAMA S.R.L.

    Италия

  3. AZZI GIANFRANCO E IVANO ( S.N.C. )

    Италия

  4. IMER ASCENSORI

    Италия

  5. MANLIFT S.R.L.

    Италия

  6. C.G.P. ASCENSORI DI CORTI GIAN PIERO

    Италия

  7. COVEZZI ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  8. O.S.A. ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  9. BARUFFI ASCENSORI DI BARUFFI PAOLO

    Италия

  10. CAMORCIA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно