• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ИталияБолоня и Емилия-Романя
  1. BEFER FRUIT SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието BEFER FRUIT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, import of fruit, import of vegetables, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, fruit importers, Плодове, fruit and vegetable wholesaler, и wholesale of fruit. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. GOLDEN FRUIT SRL

    Италия

    Предприятието GOLDEN FRUIT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit & vegetables, fruit distributors, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. AGIPPS

    Италия

    Предприятието AGIPPS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  4. MAINI FRUTTA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAINI FRUTTA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, peaches, apricots, apples, и Плодове. Седалището му е в/ъв San Nicolò, Италия.

  5. ALEGRA SOC. COOP. AGRICOLA

    Италия

    Предприятието ALEGRA SOC. COOP. AGRICOLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COOP. SAPORE DI ROMAGNA SOC. AGR.

    Италия

    Предприятието COOP. SAPORE DI ROMAGNA SOC. AGR., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic fruit. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

  2. LE DELIZIE DELL'ORTO SRL

    Италия

    Предприятието LE DELIZIE DELL'ORTO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, pears, apples, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  3. SOCIETA' AGRICOLA GASPERI POSSIDONIO & C SS

    Италия

    Предприятието SOCIETA' AGRICOLA GASPERI POSSIDONIO & C SS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв San Possidonio, Италия.

  4. CENERINI SPA

    Италия

    Предприятието CENERINI SPA, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna (bo), Италия.