• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ИталияБолоня и Емилия-РоманяТърговец на едро
  1. AGROALIMENTARE ESTENSE S.R.L

    Италия

    Предприятието AGROALIMENTARE ESTENSE S.R.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Virgin Olive Oil. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. P.M. CO S.R.L.

    Италия

    Предприятието P.M. CO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. BIOEARTH INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIOEARTH INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fornovo Di Taro, Италия.

  4. APOFRUIT ITALIA

    Италия

    Предприятието APOFRUIT ITALIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Плодове. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

  5. BROSS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BROSS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GECAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието GECAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  2. AIS GROUP ITALIA DI PASSERI MARISA E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието AIS GROUP ITALIA DI PASSERI MARISA E C. S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carpi, Италия.

  3. M.K.C. GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието M.K.C. GROUP S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  4. C.E.O.R.

    Италия

    Предприятието C.E.O.R., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

  5. IUMEX (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IUMEX (S.R.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Modena (Mo), Италия.

  1. ORTOFRUTTA CALIGARI & BABBI S.R.L

    Италия

    Предприятието ORTOFRUTTA CALIGARI & BABBI S.R.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Savignano Sul Rubicone, Италия.

  2. ALL TRADE ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALL TRADE ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Medolla, Италия.

  1. I.C.A.M. S.R.L.

    Италия

  2. B.M.A. S.R.L.

    Италия

  3. G.B. TRADING

    Италия

  4. ITALPROGRAM PLUS S.R.L.

    Италия

  5. PARMA PRODOTTI ALIMENTARI S.R.L.

    Италия

  6. ANTONELLI FABIO & C.

    Италия

  7. PERUGINI ARVEDO & C.

    Италия

  8. BERGONZONI S.R.L.

    Италия

  1. SYNERCOM S.R.L.

    Италия

  2. ERRANI S.R.L.

    Италия

  3. PRENEX S.R.L.

    Италия

  4. L'INEDITO S.R.L.

    Италия

  5. INTERNATIONAL GROUP S.R.L.

    Италия

  6. PROMER OVERSEAS S.R.L.

    Италия

  7. I.Q.M. S.R.L.

    Италия

  8. PIVELLI FRUTTA S.R.L.

    Италия