• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Резултати за

Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

ИталияВенеция и Венеция
  1. NOVAGUM SRL

    Италия

    Предприятието NOVAGUM SRL, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на silicone rubber. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

  2. ZORZO TECNOLOGIE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ZORZO TECNOLOGIE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dueville, Италия.

  3. CIEMMEO S.R.L.

    Италия

    Предприятието CIEMMEO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mussolente, Италия.

  4. RAGAZZO FRANCESCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието RAGAZZO FRANCESCO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Промишлено часовникарство и времеви контрол. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  5. SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A.

    Италия

    Предприятието SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални пещи, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Индустриални пещи, и Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mareno Di Piave, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SISMA S.P.A.

    Италия

    Предприятието SISMA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Piovene Rocchette, Италия.

  2. F.LLI DALLA VIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.LLI DALLA VIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Прецизни форми, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  3. BOTTAZZI TECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието BOTTAZZI TECH S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнитно оборудване, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Магнитно оборудване, и Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  4. L.E.M.O.

    Италия

    Предприятието L.E.M.O., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cassola, Италия.

  5. LACEA S.N.C. DI BOSCARIOLO DANIELA & FRANCESCA

    Италия

    Предприятието LACEA S.N.C. DI BOSCARIOLO DANIELA & FRANCESCA, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Полимери, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Полимери. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  1. ERREA SISTEMI S.N.C. DI BEDIN ROBERTO E CISCATO ANDRA

    Италия

    Предприятието ERREA SISTEMI S.N.C. DI BEDIN ROBERTO E CISCATO ANDRA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  2. GHI.MA.

    Италия

    Предприятието GHI.MA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Costabissara, Италия.

  1. G.B. F.LLI BERTONCELLO S.R.L.

    Италия

  2. DAISY S.R.L.

    Италия

  3. KRISS S.R.L.

    Италия

  4. FAIMOND S.R.L.

    Италия

  5. LORENZATO S.R.L.

    Италия

  6. MICROTRANSFER S.R.L.

    Италия

  7. MAGIMEX ITALIA

    Италия