• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияВенеция и ВенецияДоставчик на услуги
  1. ALICRON S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALICRON S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв San Michele Al Tagliamento, Италия.

  2. EUROLIFT S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROLIFT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Ronca', Италия.

  3. CARRARO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARRARO ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Villorba, Италия.

  4. SHUTTLE ASCENSORI S.N.C.

    Италия

    Предприятието SHUTTLE ASCENSORI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Torreglia, Италия.

  5. ARENA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARENA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв San Martino Buon Albergo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MONTASCALE ALTOPIANO DI CRESTANI MORENO

    Италия

    Предприятието MONTASCALE ALTOPIANO DI CRESTANI MORENO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Asiago, Италия.

  2. DUE.BI. ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DUE.BI. ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Albignasego, Италия.

  3. NEULIFT SERVICE TRIVENETO S.R.L.

    Италия

    Предприятието NEULIFT SERVICE TRIVENETO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lifts for institutions. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  4. BIME ELEVATORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIME ELEVATORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifting platform, и stair elevators. Седалището му е в/ъв Castel D'azzano, Италия.

  5. 2A VENETO ASCENSORI DI SEGANTIN ALESSANDRO & PATRIAN ALESSANDRO S.N.C.

    Италия

    Предприятието 2A VENETO ASCENSORI DI SEGANTIN ALESSANDRO & PATRIAN ALESSANDRO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  1. GP ELEVATORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GP ELEVATORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Povegliano Veronese, Италия.

  2. S.M.E.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.M.E.T. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Pozzonovo, Италия.

  1. EMMEVIASSISTENZA ASCENSORI

    Италия

    Предприятието EMMEVIASSISTENZA ASCENSORI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на 24 hour service, и lifts for the disabled. Седалището му е в/ъв VERONA, Италия.

  2. ELEVATORESERVICE S.N.C.

    Италия

  3. DETTO S.R.L.

    Италия

  4. CIMA LIFT SERVICE S.R.L.

    Италия

  5. I.M.A.C.

    Италия

  6. IMEASCENSORI S.R.L.

    Италия

  7. ASB S.R.L.

    Италия

  8. ALBA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  1. EL.PO S.R.L.

    Италия

  2. AEMME S.N.C. DI MICHELE CESCA - ALESSANDRO DA ROS & C.

    Италия

  3. NOVALIFT DI GEOM. GUIDO ZANDONA'

    Италия

  4. S.I.CO.VER. NORD - EST S.R.L.

    Италия

  5. UNILIFT S.R.L.

    Италия

  6. EUROPA 32 SERVICE S.R.L.

    Италия

  7. I.E.M. ELEVATORI DI LUNARDI ERIS

    Италия

  8. SICOVER S.R.L.

    Италия

  9. GR ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  10. IRTAM S.A.S. DI MARTIGNON EGIDIO E ROBERTO

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно