• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • отопление- климатична инсталация - строителни работи

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

ИталияВенеция и Венеция
  1. CANAL 3 SRL

    Италия

    Предприятието CANAL 3 SRL, e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, air ducting, ducts, Системи и процедури за стерилни стаи, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв San Bonifacio, Италия.

  2. MASO SERVICE SAS DI MASO GIANLUCA E BARBARA & C.

    Италия

    Предприятието MASO SERVICE SAS DI MASO GIANLUCA E BARBARA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на system assistance, open air conditioning compressors for industrial use, air conditioning systems, и air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Rubano, Италия.

  3. TONOIMPIANTI SRL

    Италия

    Предприятието TONOIMPIANTI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на system assistance, technical assistance, water cooler, и domestic refrigerators. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  4. DELLA GIUSTINA MARIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието DELLA GIUSTINA MARIO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, technical assistance, thermohydraulic system, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и heating system. Седалището му е в/ъв Vittorio Veneto, Италия.

  5. NICCONS ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието NICCONS ITALY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air ducting for air conditioning systems, и fans for air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FANTONI SERVIZI ENERGETICI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FANTONI SERVIZI ENERGETICI S.R.L., и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Rovigo, Италия.

  2. CARRARO FRANCESCO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието CARRARO FRANCESCO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Dolo, Италия.

  3. CTA DI TELLATIN S.R.L.

    Италия

    Предприятието CTA DI TELLATIN S.R.L., и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Йонизация на въздуха - уреди и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Йонизация на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Curtarolo, Италия.

  4. ISOKLIMA

    Италия

    Предприятието ISOKLIMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning compressors for industrial use, и air conditioning compressors for domestic use. Седалището му е в/ъв Ponte San Nicolo', Италия.

  5. QUARENA S.R.L.

    Италия

    Предприятието QUARENA S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Villafranca Di Verona, Италия.

  1. AIRTERM S.R.L.

    Италия

    Предприятието AIRTERM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Йонизация на въздуха - уреди и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Йонизация на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Piazzola Sul Brenta, Италия.

  2. MASON S.N.C. DI MASON VITTORINO E FIGLI

    Италия

    Предприятието MASON S.N.C. DI MASON VITTORINO E FIGLI, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Cittadella, Италия.

  1. FIT SERVICE S.P.A.

    Италия

    Предприятието FIT SERVICE S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на plant and equipment for drying sludge and sewage, и air conditioners for industrial use. Седалището му е в/ъв Bussolengo, Италия.

  2. EVERGREEN TECNO PLANTS S.R.L.

    Италия

    Предприятието EVERGREEN TECNO PLANTS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air-conditioning systems for sports facilities, и fixed air conditioners for industrial use. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  3. S.M. SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.M. SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air-conditioning systems for sports facilities, и fixed air conditioners for industrial use. Седалището му е в/ъв Salzano, Италия.

  4. GAMBAROTTO IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GAMBAROTTO IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв San Dona' Di Piave, Италия.

  5. FRIGO SYSTEM SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

    Предприятието FRIGO SYSTEM SOCIETA' COOPERATIVA, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerator maintenance, и convectors. Седалището му е в/ъв Salzano, Италия.

  6. BPS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BPS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, gas-fired air heaters for industrial use, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Carbonera, Италия.

  7. GLOBAL SERVICE IMPIANTI DI CERPELLONI ANGELO E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието GLOBAL SERVICE IMPIANTI DI CERPELLONI ANGELO E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, air conditioners for industrial use, и Поправка на потребителски стоки. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  8. S.A.I.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.A.I.T. S.R.L., и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  1. S.A.IM.E. - SERVIZIO ASSISTENZA IMPIANTI ENERGIE S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.A.IM.E. - SERVIZIO ASSISTENZA IMPIANTI ENERGIE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Освен това развива дейност и в сферата на Агрегати за подаване на ток, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Агрегати за подаване на ток, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Selvazzano Dentro, Италия.

  2. CLIMATEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието CLIMATEC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на gas-fired boilers for industrial use, и boilers for independent building heating systems. Седалището му е в/ъв Ponzano Veneto, Италия.

  3. CLIM.AIR.50 S.R.L.

    Италия

    Предприятието CLIM.AIR.50 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на fixed air conditioners for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Santa Giustina In Colle, Италия.

  4. SAMIT GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAMIT GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Altavilla Vicentina, Италия.

  5. AIRFLUS SRL

    Италия

    Предприятието AIRFLUS SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Lonigo, Италия.

  6. NEW CALOR SYSTEM DI CARTERI & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието NEW CALOR SYSTEM DI CARTERI & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning unit, и plumbing. Седалището му е в/ъв Porto Viro, Италия.

  7. RCR IMPIANTI TECNOLOGICI S.N.C. DI MALVEZZI GASTONE E C

    Италия

    Предприятието RCR IMPIANTI TECNOLOGICI S.N.C. DI MALVEZZI GASTONE E C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning compressors for domestic use, и humidifiers for residential use. Седалището му е в/ъв Minerbe, Италия.

  8. OSA RENT S.R.L.

    Италия

    Предприятието OSA RENT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водни охладители, и Водни охладители. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

  9. VALCLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието VALCLIMA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  10. SPIGOLON

    Италия

    Предприятието SPIGOLON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на industrial refrigerators, и cooling plants. Седалището му е в/ъв Sant'Urbano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

Брой резултати

205 Фирми