• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияВенеция и Венеция
  1. GOBBO S.R.L.

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието GOBBO S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Veronella, Италия.

  2. BRUNO ELIO SRL - ELIOVERO

    Италия

    Предприятието BRUNO ELIO SRL - ELIOVERO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable exports, fruit & vegetables, Import eksport af friske varer, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  3. ECCELSIA DI FEDERICA GRISO

    Италия

    Предприятието ECCELSIA DI FEDERICA GRISO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за поставяне на етикети, red wines, Машини за поставяне на етикети, packaging, и hemp seed oil. Седалището му е в/ъв Badia Calavena (verona), Италия.

  4. LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA

    Италия

    Предприятието LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA, e Производител, и работи в сферата на Хлебни и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, и crackers. Седалището му е в/ъв Monselice, Италия.

  5. FABRIZIO TROPICAL FRUITS

    Италия

    Предприятието FABRIZIO TROPICAL FRUITS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Meolo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITALYDELICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALYDELICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Vedelago, Италия.

  2. MACELLERIA RONZANI

    Италия

    Предприятието MACELLERIA RONZANI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gala dinners, beef, и pork. Седалището му е в/ъв Lusiana, Италия.

  3. IL CENTRO DEL FUOCO SRL

    Италия

    Предприятието IL CENTRO DEL FUOCO SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на boletus mushrooms, и woodland fruits. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  4. BULLO MATTIA

    Италия

    Предприятието BULLO MATTIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, fresh fish export, import of fresh fish, Хранeнe - внос-износ, и frozen fish. Седалището му е в/ъв Rosolina, Италия.

  5. AZIENDA AGRICOLA RIGHETTI

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA RIGHETTI, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tinned kiwi fruit. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  1. CIBUS TRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието CIBUS TRADE S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Campo San Martino, Италия.

  2. EXCLUSIVE SRL

    Италия

    Предприятието EXCLUSIVE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tuna in olive oil, twice-baked, wines, и toilet paper. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  1. RO.BI FOOD SERVICE SRL

    Италия

    Предприятието RO.BI FOOD SERVICE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. HACAB SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

    Предприятието HACAB SOCIETA' COOPERATIVA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Marketing of frozen seafood, Marketing of fresh seafood, online sale of food products, и Marketing of frozen seafood. Седалището му е в/ъв Porto Viro, Ro, Италия.

  3. GERARDI DANIELE

    Италия

    Предприятието GERARDI DANIELE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mira, Италия.

  4. BRUNO MAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието BRUNO MAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Marketing of frozen seafood, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rovigo, Италия.

  5. AMG FISH & FOOD SRL

    Италия

    Предприятието AMG FISH & FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chioggia, Италия.

  6. CUCINA NOSTRANA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CUCINA NOSTRANA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Martellago (VE), Италия.

  7. ITALGUSTO

    Италия

    Предприятието ITALGUSTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pove Del Grappa, Италия.

  8. LA.MASRL

    Италия

    Предприятието LA.MASRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mestre, Италия.

  1. AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, fruit and vegetable wholesaler, salad, Freschezza che piace, Fruits import export, ecological products, fruit export, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и adult vegetables. Седалището му е в/ъв Loreggia, Италия.

  2. EXPOCASA DI VITTORIO CONTE & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието EXPOCASA DI VITTORIO CONTE & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  3. W.L. GORE & ASSOCIATI S.R.L.

    Италия

  4. ALBASERVIS S.R.L.

    Италия

  5. ALITRANS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALITRANS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villafranca Di Verona, Италия.

  6. PIZZATO LEGNAMI

    Италия

    Предприятието PIZZATO LEGNAMI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marostica, Италия.

  7. MC NEESE CUSTOMS & COMMERCE S.R.L.

    Италия

  8. ALOPEKES S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALOPEKES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

  9. TD S.R.L.

    Италия

  10. VENETO ITALIA S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

Брой резултати

123 Фирми