• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияГенуа и Лигурия
  1. LONGINOTTI RENZO

    Италия

    Предприятието LONGINOTTI RENZO, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for high-rise buildings, и lifts for institutions. Седалището му е в/ъв Chiavari, Италия.

  2. A.I.E.C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.I.E.C. S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Mele, Италия.

  3. EMILIO DAMIANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието EMILIO DAMIANO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. DITTA FILIPPO ROLLA S.R.L.

    Италия

    Предприятието DITTA FILIPPO ROLLA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  5. COMPARINI ASCENSORI S.N.C. DI COMPARINI FABIO & C.

    Италия

    Предприятието COMPARINI ASCENSORI S.N.C. DI COMPARINI FABIO & C., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Товароподемници и строителни асансьори, Водноелектрически централи, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LIGURLIFT

    Италия

    Предприятието LIGURLIFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for the disabled, и technical assistance. Седалището му е в/ъв Loano, Италия.

  2. ELEVATOR GENOVA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELEVATOR GENOVA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  3. L & M ASCENSORI S.N.C.

    Италия

    Предприятието L & M ASCENSORI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for high-rise buildings, и lifts for the disabled. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. MORI ASCENSORI DI MORI

    Италия

    Предприятието MORI ASCENSORI DI MORI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

  5. MARINELLO IVANA

    Италия

    Предприятието MARINELLO IVANA, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Огради и портали, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Огради и портали. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  1. RAVELLINI ASCENSORI S.N.C. DI RAVELLINI MICHELE E RAVELLINI MONICA

    Италия

    Предприятието RAVELLINI ASCENSORI S.N.C. DI RAVELLINI MICHELE E RAVELLINI MONICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. CALI' S.R.L.

    Италия

    Предприятието CALI' S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени горелки, Товароподемници и строителни асансьори, Промишлени горелки, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  1. PILI ENRICO

    Италия

    Предприятието PILI ENRICO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни врати, Товароподемници и строителни асансьори, Домашни врати, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. CUOGHI FRANCESCO & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CUOGHI FRANCESCO & C. S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  3. CATTANEO LIFTS S.N.C.

    Италия

    Предприятието CATTANEO LIFTS S.N.C., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

  4. TOP IMPIANTI DI POLETTI ANDREA

    Италия

    Предприятието TOP IMPIANTI DI POLETTI ANDREA, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни системи, Водноелектрически централи, Домашни системи, и Водноелектрически централи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  5. MA.RI.GE. S.R.L.

    Италия

    Предприятието MA.RI.GE. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно снабдяване, Товароподемници и строителни асансьори, Корабно снабдяване, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  6. ASCENSORI VALBISAGNO DI DE MARTINO GIRAU & C.SNC

    Италия

    Предприятието ASCENSORI VALBISAGNO DI DE MARTINO GIRAU & C.SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  7. ZAMBONI ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ZAMBONI ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  8. BENNATI MARCELLO DI BENNATI MATTEO

    Италия

    Предприятието BENNATI MARCELLO DI BENNATI MATTEO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  1. MAIMEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAIMEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Genova (Ge), Италия.

  2. FRATELLI RISSO S.R.L.

    Италия

  3. BAGLINI OLIVIERI ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  4. GARBARINO HELP LIFT S.N.C.

    Италия

  5. GOTTARDI ELEVATORI

    Италия

  6. MINA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  7. RIMONT PROGETTI S.R.L.

    Италия

  8. DITTA GRIGATTI ASCENSORI S.A.S. DI PAOLO GRIGATTI E C.

    Италия

  9. S.M. ASCENSORI S.N.C.

    Италия

  10. MORAGLIA ASCENSORI S.N.C.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно