• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • отопление- климатична инсталация - строителни работи

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

ИталияГенуа и Лигурия
  1. TERMOIMPIANTI DI MEDONE EUGENIO GIAMPAOLO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието TERMOIMPIANTI DI MEDONE EUGENIO GIAMPAOLO & C. S.N.C., и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, thermohydraulics, heating and plumbing systems, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и heating boilers. Седалището му е в/ъв Levanto, Италия.

  2. CLIMATICA

    Италия

    Предприятието CLIMATICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, air conditioning, stoves, Климатизация - техника, и air ducting. Седалището му е в/ъв Albenga, Италия.

  3. ISITHERM SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ISITHERM SERVIZI S.R.L., и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. MAURIZIO BREDY & C.

    Италия

    Предприятието MAURIZIO BREDY & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bordighera, Италия.

  5. ENAFROID GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENAFROID GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на fixed air conditioners for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв SARZANA, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GARRONE S.N.C. DI GARRONE P. E C.

    Италия

    Предприятието GARRONE S.N.C. DI GARRONE P. E C., и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. GBM SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието GBM SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Работно и предпазно облекло, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Serra Ricco', Италия.

  3. PARODI GIORGIO

    Италия

    Предприятието PARODI GIORGIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени котли, Чугунени бойлери, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. ARREDO CLIMA DI ROSANNA GUALCO

    Италия

    Предприятието ARREDO CLIMA DI ROSANNA GUALCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Централно отопление - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Централно отопление - инсталации. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  5. DE FERRARI GIORGIO

    Италия

    Предприятието DE FERRARI GIORGIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Moconesi, Италия.

  1. BRINZO ANDREA & FIGLI

    Италия

    Предприятието BRINZO ANDREA & FIGLI, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. CLIMAELECTRA

    Италия

    Предприятието CLIMAELECTRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sanremo, Италия.

  1. DA BOVE ROBERTO & C.

    Италия

    Предприятието DA BOVE ROBERTO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Savona, Италия.

  2. TUB AIR S.A.S. DI MIGLIO ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието TUB AIR S.A.S. DI MIGLIO ALESSANDRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Diano Castello, Италия.

  3. ECOCLIMA DI VITELLARO SANDRO

    Италия

    Предприятието ECOCLIMA DI VITELLARO SANDRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени котли, Чугунени бойлери, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Savona, Италия.

  4. TERMOCALOR VARAZZE DI MONDIN CARLO

    Италия

    Предприятието TERMOCALOR VARAZZE DI MONDIN CARLO, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Varazze, Италия.

  5. NUOVA INTERGAS - S.R.L.

    Италия

    Предприятието NUOVA INTERGAS - S.R.L., и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  6. KLIMAT DI PRIGLIANO BRUNO

    Италия

    Предприятието KLIMAT DI PRIGLIANO BRUNO, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioner, и fixed air conditioners for industrial use. Седалището му е в/ъв Diano Castello, Италия.

  7. SIGNANINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIGNANINI S.R.L., и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Централно отопление - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Централно отопление - инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

  8. ROTOLA ALEANDRO & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROTOLA ALEANDRO & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Централно отопление - инсталации, air conditioning unit, и Централно отопление - инсталации. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

  1. SAMI DI BERTONE S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAMI DI BERTONE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на fixed air conditioners for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Cairo Montenotte, Италия.

  2. HABITARIA SISTEMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието HABITARIA SISTEMI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  3. FALCO S.N.C. DI FALCO - FALCO - RUDIAN - MELLANO S.N.C.

    Италия

    Предприятието FALCO S.N.C. DI FALCO - FALCO - RUDIAN - MELLANO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Camporosso, Италия.

  4. IMAC REFRIGERAZIONE DI TOLENTINI TIZIANO & C.

    Италия

    Предприятието IMAC REFRIGERAZIONE DI TOLENTINI TIZIANO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, air conditioner, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Lavagna, Италия.

  5. TERMO - SI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TERMO - SI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Loano, Италия.

  6. I.R.CO.S. DI ROBBA PIERO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието I.R.CO.S. DI ROBBA PIERO & C. S.N.C., и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Централно отопление - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Централно отопление - инсталации. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  7. RISSO FRIGO CLIMA DI RICCARDO RISSO

    Италия

  8. C.M.C.T.

    Италия

  9. IDROTERMICA CONDIZIONAMENTO DI POLI & C. S.N.C.

    Италия

  10. ZENACALOR

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно