• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияГенуа и ЛигурияТърговец на едро
  1. MASTER SANREMO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MASTER SANREMO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Работно и предпазно облекло, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Sanremo, Италия.

  2. TECO NOVA S.A.S. DI RICCIO ANGELO E C.

    Италия

    Предприятието TECO NOVA S.A.S. DI RICCIO ANGELO E C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Vallecrosia, Италия.

  3. MASOTTI GIULIANO

    Италия

    Предприятието MASOTTI GIULIANO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sanremo, Италия.

  4. SANGUINETI

    Италия

    Предприятието SANGUINETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Villanova Di Albenga, Италия.

  5. BARDINI GRANDIMPIANTI DI BARDINI SERAFINO

    Италия

    Предприятието BARDINI GRANDIMPIANTI DI BARDINI SERAFINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Loano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RADIF S.P.A.

    Италия

    Предприятието RADIF S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Метални домакински принадлежности, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. TEC SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEC SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, Машини за лъскане на обувки, Поправка на потребителски стоки, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Casella, Италия.

  3. BAGHINO E DI PERSIO S.R.L.

    Италия

  4. A.B.A.R. SRL

    Италия

    Предприятието A.B.A.R. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотелски мебели, Ресторанти - машини и техника, Хотелски мебели, items for bars, restaurants, hotels, stainless steel furnishings, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vado Ligure, Италия.