• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника - Доставчик На Услуги - Италия

ИталияДоставчик на услуги
  1. LEFA SRL

    Италия

    Предприятието LEFA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Естетически грижи - съоръжения, electromedical equipment, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, cosmetic devices, и Естетически грижи - съоръжения. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. OTO & MEDICAL

    Италия

    Предприятието OTO & MEDICAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Слухови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, digital hearing aids, hidden sound devices, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и electronic medical device rental. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

  3. T.I.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието T.I.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Информационни системи, консултантски услуги, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Azzano Decimo, Италия.

  4. MODESTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODESTO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Tarcento, Италия.

  5. NUOVA ORTOPEDIA VITERBESE S.R.L.

    Италия

    Предприятието NUOVA ORTOPEDIA VITERBESE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GLOBAL MOBILITA S.R.L.

    Италия

    Предприятието GLOBAL MOBILITA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  2. DORMILANDIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието DORMILANDIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Ponte Nizza, Италия.

  3. NUVOLI ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието NUVOLI ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Издигане - техника, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Pinerolo, Италия.

  4. PESTARINI SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PESTARINI SERVIZI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Pinerolo, Италия.

  5. STERIMED S.R.L.

    Италия

    Предприятието STERIMED S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Surbo, Италия.

  1. RO + TEN S.R.L.

    Италия

    Предприятието RO + TEN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. D'ANTONIO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието D'ANTONIO ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Повдигане - техника и аксесоари, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Cava De' Tirreni, Италия.

  1. C.I.R. CENTRO ITALIANO RADIOPROTEZIONE S.A.S. DI IALENTI A.

    Италия

    Предприятието C.I.R. CENTRO ITALIANO RADIOPROTEZIONE S.A.S. DI IALENTI A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. LABORATORIO ORTOPEDICO SANITARIA PICCHIONI LIVIO

    Италия

    Предприятието LABORATORIO ORTOPEDICO SANITARIA PICCHIONI LIVIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  3. LABORATORIO ORTOPEDICO BELLO S.R.L.

    Италия

    Предприятието LABORATORIO ORTOPEDICO BELLO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Miggiano, Италия.

  4. ITAL TBS TELEMATIC & BIOMEDICAL SERVICES S.P.A.

    Италия

    Предприятието ITAL TBS TELEMATIC & BIOMEDICAL SERVICES S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  5. CONSORZIO DI BIOINGEGNERIA E INFORMATICA MEDICA

    Италия

    Предприятието CONSORZIO DI BIOINGEGNERIA E INFORMATICA MEDICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицински газ - уреди и иструменти, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Медицински газ - уреди и иструменти. Седалището му е в/ъв Pavia, Италия.

  6. CENTRO ORTHOMED - ORTOPEDIA SANITARIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CENTRO ORTHOMED - ORTOPEDIA SANITARIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  7. POWER TECHNOLOGY DI GUERINI CARLO

    Италия

    Предприятието POWER TECHNOLOGY DI GUERINI CARLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Товароподемници и строителни асансьори, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Marone, Италия.

  8. SANITARI - DIETETICA S.A.S. DI DISCONZI PATRIZIA & C.

    Италия

    Предприятието SANITARI - DIETETICA S.A.S. DI DISCONZI PATRIZIA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедични протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Cassano Magnago, Италия.

  1. DISTEFANO ING. ALBERTO

    Италия

    Предприятието DISTEFANO ING. ALBERTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. OLMEDO SPECIAL VEHICLES S.P.A.

    Италия

    Предприятието OLMEDO SPECIAL VEHICLES S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Bibbiano, Италия.

  3. NARIZZANO ORTOPEDIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието NARIZZANO ORTOPEDIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. L.T.O. S.N.C.

    Италия

    Предприятието L.T.O. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Casoria, Италия.

  5. GALILEO S.R.L.

    Италия

  6. ORTOPEDIA SANITARIA NEW LIFE - S.R.L.

    Италия

  7. CENTRO ORTOPEDICO SANITARIO BALLARO' S.R.L.

    Италия

  8. NEW AGE S.R.L.

    Италия

  9. D.S.L. S.R.L.

    Италия

  10. OLYMPUS ITALIA S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника - Доставчик На Услуги - Италия

Брой резултати

48 Фирми