• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Доставчик На Услуги - Италия

ИталияДоставчик на услуги
  1. CDA CONSULTING DEVELOPMENT ANSWERS

    Италия

    Предприятието CDA CONSULTING DEVELOPMENT ANSWERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, business consultancy, company management and organisation consultancy, Консултантски услуги за фирми, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. LUMIAN - LUXURY BAR TOOLS

    Италия

    Предприятието LUMIAN - LUXURY BAR TOOLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на bar equipment. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. LEENS S.A.S.

    Италия

    Предприятието LEENS S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Agnadello, Италия.

  4. CARRINO S.A.S. DI CARRINO VINCENZO & C.

    Италия

    Предприятието CARRINO S.A.S. DI CARRINO VINCENZO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. CE.SA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CE.SA. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Издигане - техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COFFEE SERVICE DI RAVIGLIONE PAOLO S.A.S.

    Италия

    Предприятието COFFEE SERVICE DI RAVIGLIONE PAOLO S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montalto Dora, Италия.

  2. MITO S.N.C.

    Италия

    Предприятието MITO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ovada, Италия.

  3. PREALPIPOOL S.R.L.

    Италия

    Предприятието PREALPIPOOL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бани - мебели и аксесоари, Басейни - инсталации и съоръжения, Бани - мебели и аксесоари, и Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Castellanza, Италия.

  4. TECNO SERVICE

    Италия

    Предприятието TECNO SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди, Поправка на потребителски стоки, Електродомакински уреди - големи уреди, и Поправка на потребителски стоки. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  5. AGNELLI PIERO S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGNELLI PIERO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Автомати, Поправка на потребителски стоки, Автомати, и Поправка на потребителски стоки. Седалището му е в/ъв Alba, Италия.

  1. VIALI FRANCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VIALI FRANCO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, пица фурна, Магазини - подреждане, и пица фурна. Седалището му е в/ъв Senigallia, Италия.

  2. ELETTRO COLD DI BENAGLIA MARCO E GIANCARLO S.N.C.

    Италия

    Предприятието ELETTRO COLD DI BENAGLIA MARCO E GIANCARLO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Поправка на потребителски стоки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Поправка на потребителски стоки. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  1. FABAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието FABAR S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Миячни машини за столови, Машини за лъскане на обувки, и Миячни машини за столови. Седалището му е в/ъв Concesio, Италия.

  2. DEMI S.P.A.

    Италия

    Предприятието DEMI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Машини за лъскане на обувки, Почистване - услуги, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Assemini, Италия.

  3. ARTMENU FACTORY S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTMENU FACTORY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Correggio, Италия.

  4. LAVANDERIA SAN MARCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието LAVANDERIA SAN MARCO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Почистване - услуги, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Vado Ligure, Италия.

  5. ADIGE GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ADIGE GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални пещи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Индустриални пещи, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  6. SILMA

    Италия

    Предприятието SILMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Formigine, Италия.

  7. FRIGOR SERVICE S.N.C. DI PEDRINI ALFIO & PRUNERI ELISABETTA

    Италия

    Предприятието FRIGOR SERVICE S.N.C. DI PEDRINI ALFIO & PRUNERI ELISABETTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sondalo, Италия.

  8. MASSAI GRANDI IMPIANTI DI MASSAI ENRICO

    Италия

    Предприятието MASSAI GRANDI IMPIANTI DI MASSAI ENRICO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  1. FRIVER S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRIVER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Santa Giustina In Colle, Италия.

  2. RISTOTECK SOC. COOP

    Италия

    Предприятието RISTOTECK SOC. COOP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pontenure, Италия.

  3. PITTALIS ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието PITTALIS ALESSANDRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  4. FRIGOMECCANICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRIGOMECCANICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, Машини за лъскане на обувки, Магазини - подреждане, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Musile Di Piave, Италия.

  5. TIMBRIFICIO AZIMUT TARGHE DI DE LUCA LUIGI

    Италия

    Предприятието TIMBRIFICIO AZIMUT TARGHE DI DE LUCA LUIGI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Сериграфия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Civitanova Marche, Италия.

  6. GRANITTO ARREDI

    Италия

    Предприятието GRANITTO ARREDI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на professional kitchens. Седалището му е в/ъв Termoli, Италия.

  7. DOLOMIT S.R.L.

    Италия

    Предприятието DOLOMIT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bressanone, Италия.

  8. F.A.R.HO. ( S.R.L. )

    Италия

    Предприятието F.A.R.HO. ( S.R.L. ), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Garlate, Италия.

  9. TECNOFRIGO

    Италия

    Предприятието TECNOFRIGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

  10. FRIGOBERICA S.N.C. DI GOLLIN MARCO E PERILONGO DIEGO

    Италия

    Предприятието FRIGOBERICA S.N.C. DI GOLLIN MARCO E PERILONGO DIEGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Поправка на потребителски стоки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Поправка на потребителски стоки. Седалището му е в/ъв Arcugnano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Доставчик На Услуги - Италия

Брой резултати

172 Фирми

Категория