• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ИталияКаляри и Сардиния
  1. CREA 121 S.R.L.

    Италия

    Предприятието CREA 121 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  2. BOGLIOLO MAURO

    Италия

    Предприятието BOGLIOLO MAURO, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв SASSARI, Италия.

  3. STUDIO IOCCA

    Италия

    Предприятието STUDIO IOCCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Macomer, Италия.

  4. MELI GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието MELI GIUSEPPE, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  5. PRAGMA DI DEMURTAS VINCENZO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието PRAGMA DI DEMURTAS VINCENZO & C. S.N.C., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Tortoli', Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IGLESIAS SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието IGLESIAS SERVIZI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Iglesias, Италия.

  2. SYNESIS S.R.L.

    Италия

    Предприятието SYNESIS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  3. EDI CONSULTING S.R.L.

    Италия

    Предприятието EDI CONSULTING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Quartu Sant'elena, Италия.

  4. DOR.SEC.SOC.COOP.

    Италия

    Предприятието DOR.SEC.SOC.COOP., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  5. TALENT S.R.L.

    Италия

    Предприятието TALENT S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  1. METACONSULTING S.R.L.

    Италия

    Предприятието METACONSULTING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв AGGIUS, Италия.

  2. SARDU MATTEO

    Италия

    Предприятието SARDU MATTEO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Villacidro, Италия.

  1. SARDINIA GLOBAL SINERGY DI VITTORE DEMONTIS & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието SARDINIA GLOBAL SINERGY DI VITTORE DEMONTIS & C. S.A.S., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  2. SERVIZI AZIENDALI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SERVIZI AZIENDALI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  3. CANNAS GIOVANNI

    Италия

    Предприятието CANNAS GIOVANNI, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Tempio Pausania, Италия.

  4. INOKE S.R.L.

    Италия

  5. ANNINNIA S.R.L.

    Италия

  6. TTLST SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Италия

  7. GB SERVICES 2018 S.R.L.

    Италия

  8. SRDN CONSULTING S.R.L.

    Италия

  1. P.F.M. MULTISERVICE S.N.C. DI PIER PAOLO PORCU - FABIO ACQUAS E MAURO L

    Италия

  2. PUBBLI.SAR. DI TIZIANA PISU S.A.S.

    Италия

  3. AVIO S.P.A.

    Италия

  4. GOOMOOD DIGITAL CONSULTING S.R.L.

    Италия

  5. EMMEPIZETA SERVICE S.N.C. DI LUIGI MORITTU & C.

    Италия

  6. ROLAP S.R.L.

    Италия

  7. TUTOR SERVICE DI GIACOMO CHESSA

    Италия

  8. STUDIO DI CONSULENZA S.A.S. DEL DOTTOR GINO PIRA E DELLA RAG. BARBARA PUD

    Италия

  9. P.C.S. SVILUPPO S.R.L.

    Италия

  10. ALBAMEDSERVICE S.A.S. DI ANTONIO LUIGI SULIS E C.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно