• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияКатандзаро и КалабрияДоставчик на услуги
  1. A.M.A.CO. S.P.A.

    Италия

    Предприятието A.M.A.CO. S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Cosenza, Италия.

  2. AUTOTRASPORTI FEZZA S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FEZZA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Amantea, Италия.

  3. TRASPORTI CRITELLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRASPORTI CRITELLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Catanzaro, Италия.

  4. ANILE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANILE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Rizziconi, Италия.

  5. C.M.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.M.A. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ciro' Marina, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SABATINO SALVATORE & FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SABATINO SALVATORE & FIGLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Stilo, Италия.

  2. C.L.T. TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.L.T. TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Settingiano, Италия.

  3. N.V. TRASPORTI E COSTRUZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието N.V. TRASPORTI E COSTRUZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Melicucco, Италия.

  4. IDROGEO S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDROGEO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв San Marco Argentano, Италия.

  5. EUROPA TRASPORTI

    Италия

    Предприятието EUROPA TRASPORTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Lattarico, Италия.

  1. VADALA' FABIO FELICE

    Италия

    Предприятието VADALA' FABIO FELICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  2. EUROSERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Морски и речен транспорт, Издигане - техника, и Морски и речен транспорт. Седалището му е в/ъв Rende, Италия.

  1. PETRONE LOGISTICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието PETRONE LOGISTICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Lamezia Terme, Италия.

  2. CATALANO TRASPORTI

    Италия

    Предприятието CATALANO TRASPORTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Siderno, Италия.

  3. RUFFOLO GRUPPO

    Италия

    Предприятието RUFFOLO GRUPPO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Rende, Италия.

  4. AUTOTRASPORTI VILLELLA GIOVANNI

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI VILLELLA GIOVANNI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Corigliano-Rossano, Италия.

  5. IANNUZZI CALCESTRUZZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието IANNUZZI CALCESTRUZZI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Spezzano Albanese, Италия.

  6. MOLINARO TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MOLINARO TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Lamezia Terme, Италия.

  7. AMATO MARIANGELA AUTOTRASPORTI

    Италия

    Предприятието AMATO MARIANGELA AUTOTRASPORTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  8. IGLOOTRANS S.R.L.

    Италия

    Предприятието IGLOOTRANS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Marcellinara, Италия.

  1. VIZZA SERGIO

    Италия

  2. TRASLOCHI E TRASPORTI GIOVANNI RUA'

    Италия

  3. COSTABILE LOGISTICA S.R.L.

    Италия

  4. UBC SERVICE

    Италия

  5. FOGLIA PASQUALINO

    Италия

  6. AGENZIA TRASPORTI EURO

    Италия

  7. BOVA RAFFAELE

    Италия

  8. AUTOTRASPORTI FURFARO NICODEMO

    Италия

  9. LOGICA S.R.L.

    Италия

  10. MONDITALIA S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно