• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ИталияКатандзаро и Калабрия
  1. MEDISAN S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDISAN S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Crotone, Италия.

  2. NOVAMEDICAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието NOVAMEDICAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  3. OFFICINA ORTOPEDICA MELE S.N.C.

    Италия

    Предприятието OFFICINA ORTOPEDICA MELE S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедични протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Siderno, Италия.

  4. MELE G.R.E.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието MELE G.R.E.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Catanzaro, Италия.

  5. MCR PRODUCTION S.R.L.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. O.R.E. S.N.C.

    Италия

  2. ELETTROMEDICAL CENTER S.R.L.

    Италия

  3. GENERAL LAB SERVICE DI EUGENIO SCORZA

    Италия

  4. GIOVE ORTOPEDIA SANITARIA SRLS

    Италия

  5. ORTHOLAB SRLS

    Италия

  1. MEDI TECNIKA S.R.L.

    Италия

  2. MEDI LINE S.R.L.

    Италия