• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

ИталияЛ'Акуила и Абруци
  1. EMSAR S.P.A.

    Италия

    Предприятието EMSAR S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв San Giovanni Teatino, Италия.

  2. CHIMICA ATERNO

    Италия

    Предприятието CHIMICA ATERNO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Montesilvano, Италия.

  3. SYSTEM PROFESSIONAL S.A.S. DI CIAGLIA MASSIMO & C.

    Италия

    Предприятието SYSTEM PROFESSIONAL S.A.S. DI CIAGLIA MASSIMO & C., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Pescina, Италия.

  4. SEGNINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SEGNINI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Spoltore, Италия.

  5. LA PULI CENTER S.A.S. DI DI SANTE FELICE E C

    Италия

    Предприятието LA PULI CENTER S.A.S. DI DI SANTE FELICE E C, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Teramo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA NUOVA KIMIKA DI D'ALONZO BARBARA

    Италия

    Предприятието LA NUOVA KIMIKA DI D'ALONZO BARBARA, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Безопасност на труда - съоръжения и техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Безопасност на труда - съоръжения и техника. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

  2. KLINDEX S.R.L.

    Италия

  3. CASTELLANI AMALIA

    Италия

  4. SEMAC S.R.L.

    Италия