• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника - Внос износ

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ARGONN EQUIPEMENTS SAS, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Промишлено почистване - машини, и Почистващи устройства под високо налягане. Седалището му е в/ъв Clermont En Argonne, Франция.

 2. ELIS BELGIUM

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието ELIS BELGIUM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работни дрехи - наем. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Работни блузи и престилки, Автомати за кърпи за ръце и течен сапун, Бельо за професионални или промишлени нужди, Бельо за обществени нужди, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Тоалетна хартия, professional attire, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 3. COOLIKE REGNERY GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието COOLIKE REGNERY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bensheim, Германия.

 4. CO MEDIZELL GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CO MEDIZELL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 5. FILOMAT SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието FILOMAT SRL, e Производител, и работи в сферата на Стоманени жици и кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, metal wires, bird exclusion nets, steel cables, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, pigeon deterrent, metal cables, bird deterrent, и wire cables. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. L'AS DU NUISIBLE

  Франция

  Предприятието L'AS DU NUISIBLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, insect exterminators for communities', home insect exterminators, insect exterminators, и Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Седалището му е в/ъв Neuilly Sur Marne, Франция.

 2. PLAGUIPLAN

  Испания

  Предприятието PLAGUIPLAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на fumigation, и cleaning companies. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. RATDOWN

  Франция

  Предприятието RATDOWN, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на rodent eradication systems, insect repellents, bird repellents, и rat extermination. Седалището му е в/ъв La Chapelle Des Fougeretz, Франция.

 4. PICO-MEDICAL GMBH

  Германия

  Предприятието PICO-MEDICAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 5. DCS

  Белгия

  Предприятието DCS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Дезинфекция и стерилизация - услуги, Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, Почистване - услуги, Дезинфекция и стерилизация - услуги, и Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Седалището му е в/ъв Beuzet, Белгия.

 1. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Германия

  Предприятието CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Recklinghausen, Германия.

 2. BEVISTON GMBH

  Германия

  Предприятието BEVISTON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wurster Nordseeküste, Германия.

 1. PESTEX SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието PESTEX SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, pest control treatment, pest removal products, pesticide, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leek, Обединеното кралство.

 2. LIMAS HYGIENICS

  Белгия

  Предприятието LIMAS HYGIENICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schelle, Белгия.

 3. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Испания

  Предприятието BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 4. SANOSIL SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието SANOSIL SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schongau, Германия.

 5. RAPID CONTROL

  Испания

  Предприятието RAPID CONTROL, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на fumigation, insect removal, on-site rat extermination, и rat extermination for buildings and environments. Седалището му е в/ъв Alcalá De Henares-Madrid, Испания.

 6. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Испания

  Предприятието BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Toledo, Испания.

 7. SMP GMBH

  Германия

  Предприятието SMP GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

 8. BIOCINOV

  Франция

  Предприятието BIOCINOV, e Разпространител, и работи в сферата на Инсектициди (срещу насекоми). Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sainte-Foy-Les-Lyon, Франция.

 1. BIRD-X

  САЩ

  Предприятието BIRD-X, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, bird control, pest control treatment, и Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Седалището му е в/ъв Chicago, САЩ.

 2. MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ

  Австрия

  Предприятието MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Attnang-Puchheim, Австрия.

 3. STOP INSECTES

  о-в Реюнион

  Предприятието STOP INSECTES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Gilles Les Hauts, о-в Реюнион.

 4. MIPLAE SRL

  Италия

  Предприятието MIPLAE SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на garden work. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 5. WIŚNIEWSKI PEST CONTROL

  Полша

  Предприятието WIŚNIEWSKI PEST CONTROL, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dąbrowa Górnicza, Полша.

 6. HAEDE & DISCHINGER KG

  Германия

  Предприятието HAEDE & DISCHINGER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 7. CONTROL DE PLAGAS EN BILBAO

  Испания

  Предприятието CONTROL DE PLAGAS EN BILBAO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на fumigation, и rat extermination. Седалището му е в/ъв Bilbao, Испания.

 8. 3D TRATAMIENTOS BIOSANITARIOS

  Испания

  Предприятието 3D TRATAMIENTOS BIOSANITARIOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Valladolid, Испания.

 9. BLATELLA

  Белгия

  Предприятието BLATELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Противопаразитни препарати, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, disinfection, rat extermination and cleaning services for cargo ships, и Противопаразитни препарати. Седалището му е в/ъв Lennik, Белгия.

 10. AUTOSPURGO DE SANTIS & CO DI DE SANTIS FERDINANDO

  Италия

  Предприятието AUTOSPURGO DE SANTIS & CO DI DE SANTIS FERDINANDO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, cockroach disinfestation, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

540 Фирми

Категория