• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Резултати за

Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

ИталияМилано и Ломбардия
  1. GIOIELLO SICURO

    Италия

    Предприятието GIOIELLO SICURO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery with diamonds, yellow gold jewellery, jewellery purchased, и white gold jewellery. Седалището му е в/ъв Desio, Италия.

  2. O.M.O. S.R.L.

    Италия

    Предприятието O.M.O. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Ръчни инструменти за металообработването, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Ръчни инструменти за металообработването. Седалището му е в/ъв Besnate, Италия.

  3. FUTURA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FUTURA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Професионално обзавеждане, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Jerago Con Orago, Италия.

  4. M.P.F. DI PIERFRANCA MOTTA

    Италия

    Предприятието M.P.F. DI PIERFRANCA MOTTA, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрично мебелно обзавеждане, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Фабрично мебелно обзавеждане, и Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Lissone, Италия.

  5. COMPRO ORO DESIO GIOIELLO SICURO

    Италия

    Предприятието COMPRO ORO DESIO GIOIELLO SICURO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Desio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZEN - E S.R.L. NAIF CAFE

    Италия

  2. STELLINA DI KHODJA YAMINA

    Италия

  3. PANDORA S.R.L.

    Италия

  4. F.I.M.O. FORNI LONGHETTI S.R.L. UNIPERSONALE S.R.L.

    Италия