• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

ИталияМилано и Ломбардия
  1. MUSANI SRL

    Италия

    Предприятието MUSANI SRL, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, Дамски дрехи, Дамски дрехи - големи размери, Внос-износ - текстил и облекло, Дрехи от оказион, Дамски дрехи, Дамски дрехи - големи размери, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Milano (mi), Италия.

  2. TEX CONTACT

    Италия

    Предприятието TEX CONTACT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - внос-износ, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Bregnano, Италия.

  3. DINO BI (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието DINO BI (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cardano Al Campo (Va), Италия.

  4. WEAR&CO - LUXURY ICON SHOWROOM

    Италия

    Предприятието WEAR&CO - LUXURY ICON SHOWROOM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Cernusco Sul Naviglio, Италия.

  5. ITALTEX DI MARELLI MATTIA

    Италия

    Предприятието ITALTEX DI MARELLI MATTIA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Gallarate, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AMPRINO TEXTILE YARN & FABRIC AGENCY

    Италия

    Предприятието AMPRINO TEXTILE YARN & FABRIC AGENCY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на finishing dyeing. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

  2. FORALL CONFEZIONI (S.P.A.)

    Италия

    Предприятието FORALL CONFEZIONI (S.P.A.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano (Mi), Италия.

  3. CONFEZIONI DELIA DI MILESI ADELIA & C. S.N.C.

    Италия

  4. AGUZZI RAPPRESENTANZE (S.N.C.)

    Италия

  5. GRUPPO BARTOLI S.R.L.

    Италия

  1. CONFEZIONI GISAL

    Италия

  2. CODONE

    Италия

  1. CONFEZIONI MAXMAN

    Италия

  2. ALGESTA SRL

    Италия

  3. M.C.S.

    Италия

  4. GIEFFE DI CONTRERAS LIMA YAHISKA NADESHDA

    Италия