• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • панаири- изложби- салони - организация

Резултати за

Панаири- изложби- салони - организация

ИталияМилано и ЛомбардияДоставчик на услуги
  1. MEDIATICA EVENTI

    Италия

    Предприятието MEDIATICA EVENTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на stand design and fitting, fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, и trade fair services and organisation. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. PARALLELI TRADE FAIRS SRL

    Италия

    Предприятието PARALLELI TRADE FAIRS SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изложби - организация и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, international trade fairs, Participation in international trade shows, promotion of economic activities abroad, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Mi, Италия.

  3. NOLEGGIO SERVICE

    Италия

    Предприятието NOLEGGIO SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на equipment hire for the hotel industry, rental of marquees, stage and trestle rental for fairs, и gazebo hire. Седалището му е в/ъв Casalmoro, Италия.

  4. LARIOFIERE

    Италия

    Предприятието LARIOFIERE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Erba, Италия.

  5. FIERA MILLENARIA DI GONZAGA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIERA MILLENARIA DI GONZAGA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Gonzaga, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOOKIN' S.R.L.

    Италия

    Предприятието BOOKIN' S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Панаири, изложби, салони - организация, Творческа продукция и разпространение, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. P.F. IMMAGINE MODELS AND ACTORS S.A.S. DI RADDA FIORELLA E C.

    Италия

    Предприятието P.F. IMMAGINE MODELS AND ACTORS S.A.S. DI RADDA FIORELLA E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Панаири, изложби, салони - организация, Спектакли - организация, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. CREMONAFIERE S.P.A.

    Италия

    Предприятието CREMONAFIERE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Cremona, Италия.

  4. LA SENK DI LONGOBARDI SERENA

    Италия

    Предприятието LA SENK DI LONGOBARDI SERENA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. MESSE FRANKFURT ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MESSE FRANKFURT ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Професионални изложения, Търговска служба, и Професионални изложения. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  1. ANTHELIOS DI DENDENA FERRUCCIO

    Италия

    Предприятието ANTHELIOS DI DENDENA FERRUCCIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Garbagnate Milanese, Италия.

  2. FIERE DI PARMA S.P.A.

    Италия

    Предприятието FIERE DI PARMA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Cinisello Balsamo, Италия.

  1. AGORA S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGORA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Merate, Италия.

  2. EMMEPI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EMMEPI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Castel D'ario, Италия.

  3. ENTE FIERISTICO MIFUR

    Италия

    Предприятието ENTE FIERISTICO MIFUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. SALONI INTERNAZIONALI FRANCESI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SALONI INTERNAZIONALI FRANCESI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. GENIUS INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието GENIUS INTERNATIONAL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Corsico, Италия.

  6. ARCHE' S.C. BENI CULTURALI

    Италия

    Предприятието ARCHE' S.C. BENI CULTURALI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Панаири, изложби, салони - организация, Творческа продукция и разпространение, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Pavia, Италия.

  7. GB STYLE S.R.L.

    Италия

    Предприятието GB STYLE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Панаири, изложби, салони - организация, Творческа продукция и разпространение, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. MADE IN STEEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MADE IN STEEL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

  1. E.NA.FI.

    Италия

    Предприятието E.NA.FI., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. STEELWEBEXPO.COM

    Италия

    Предприятието STEELWEBEXPO.COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Vedano, Италия.

  3. BRUNELLO MATTIA

    Италия

  4. IMAGE DIVISION S.R.L.

    Италия

  5. SHATUSH DI OLGA NYGREN

    Италия

  6. FIERA MILANO CONGRESSI S.P.A.

    Италия

  7. VALUE PEOPLE SOC.COOP.

    Италия

  8. URBAN MANAGEMENT S.R.L.

    Италия

  9. MEETMUSEUM S.R.L. IMPRESA SOCIALE

    Италия

  10. PROMOTECH S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно