• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияМилано и ЛомбардияПроизводител
  1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

    Италия

    Verified by europages badge

    Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

  2. ANTAR ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANTAR ITALIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и kneading machines. Седалището му е в/ъв Cerchiarello Di Pero, Италия.

  4. ZWILLING BALLARINI ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието ZWILLING BALLARINI ITALIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Ресторантьорско оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Метални домакински принадлежности, non-stick pan, professional cooks' saucepans, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Rivarolo Mantovano, Италия.

  5. ALI SPA

    Италия

    Предприятието ALI SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на hotel, bar, restaurant and institutional supplies. Седалището му е в/ъв Cernusco Sul Naviglio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TORREFAZIONE SAN SALVADOR S.R.L.

    Италия

    Предприятието TORREFAZIONE SAN SALVADOR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Поправка на потребителски стоки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Поправка на потребителски стоки. Седалището му е в/ъв Villa Di Tirano, Италия.

  2. FASA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FASA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Метални домакински принадлежности, Алуминий и сплави, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Lallio, Италия.

  3. ABO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ABO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Oggiona Con Santo Stefano, Италия.

  4. QUATTRO ERRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието QUATTRO ERRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Метални домакински принадлежности, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  5. MASA S.P.A.

    Италия

    Предприятието MASA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cairate, Италия.

  1. ELFRAMO S.P.A.

    Италия

    Предприятието ELFRAMO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  2. MARGOT DI FAUSTO NEGRI E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието MARGOT DI FAUSTO NEGRI E C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sermide E Felonica, Италия.

  1. TEDESCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEDESCHI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Стомани и метали - машинно обработване, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Villanuova Sul Clisi, Италия.

  2. HYPPOCAMPUS S.R.L.

    Италия

    Предприятието HYPPOCAMPUS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Torbole Casaglia, Италия.

  3. LA.CO.CART. S.R.L.

    Италия

    Предприятието LA.CO.CART. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - суровини, Хартия - производство, Хартия - суровини, и Хартия - производство. Седалището му е в/ъв Treviolo, Италия.

  4. CASALETTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CASALETTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Gonzaga, Италия.

  5. CERETTI MICHELE

    Италия

    Предприятието CERETTI MICHELE, e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Villanuova Sul Clisi, Италия.

  6. SCAB GIARDINO S.P.A.

    Италия

    Предприятието SCAB GIARDINO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Метални домакински принадлежности, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Coccaglio, Италия.

  7. COMENDA ALI SPA

    Италия

    Предприятието COMENDA ALI SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миячни машини за столови, и Миячни машини за столови. Седалището му е в/ъв Cassina De Pecchi, Италия.

  8. COMFORT 2000

    Италия

  1. INDAR CARMET S.R.L.

    Италия

  2. BALDASSARE AGNELLI S.P.A.

    Италия

  3. ARTIC S.R.L.

    Италия

  4. A.S.G. INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  5. TESSITURA CARLO LAMPERTI E FIGLIO S.P.A.

    Италия

  6. ELETTROMECCANICA MACCHI

    Италия

  7. FABA S.R.L.

    Италия

  8. COMINI SANDRO

    Италия

  9. B.V. PRO SHOP S.R.L.

    Италия

  10. ROCAM LOSI S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

34 Фирми