• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияМилано и Ломбардия
  1. ITOCHU ITALIANA

    Италия

    Verified by europages badge

    Itochu Italiana deals in many sectors, from frozen fish to silk. We trade in animal feed, nylon yarns, aramid fabrics, twisted polyester yarns, mixed natural, artificial and synthetic textile fibre threads and yarns, triacetate yarns and cupro yarns. We distribute Japanese fashion brands. We export bulk fruit juices and vegetable oils. Import/export, brokerage and investment. For further information, our office is in Milan, at Via Ulrico Hoepli 5.

  2. AL BACIO

    Италия

    Предприятието AL BACIO, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. ORS LAND

    Италия

    Предприятието ORS LAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на saffron, foldaway beds, и caviar. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

  4. AL PECCATO DI GOLA SRL

    Италия

    Предприятието AL PECCATO DI GOLA SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food / beverages - wholesale and retail, и cheese. Седалището му е в/ъв Villa Cortese, Италия.

  5. FACCHINI SRL

    Италия

    Предприятието FACCHINI SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Poncarale, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA BUTEGA DI SAVIOLA LORENA

    Италия

    Предприятието LA BUTEGA DI SAVIOLA LORENA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dairy products, home delivery of pods, fruit & vegetables, и detergents. Седалището му е в/ъв Marcaria, Италия.

  2. LA COMPAGNIA DELLO ZAFFERANO SRL

    Италия

    Предприятието LA COMPAGNIA DELLO ZAFFERANO SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Пикантни подправки, saffron, Подправки, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Puegnago Del Garda, Италия.

  3. ALBA SRL

    Италия

    Предприятието ALBA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на car rental - services. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. HTTP://WWW.BOETMAN.COM

    Италия

    Предприятието HTTP://WWW.BOETMAN.COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на online sale of food products, foodstuffs export, Destruction of foodstuffs, и Export planning. Седалището му е в/ъв Secugnago, Италия.

  5. GLOBAL LAND'OR DI KAORI WADA LAOMEDONTE

    Италия

    Предприятието GLOBAL LAND'OR DI KAORI WADA LAOMEDONTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, furnishings, fashion accessories, и Trading advice. Седалището му е в/ъв Corbetta, Италия.

  1. PRODOTTI SPAGNOLI

    Италия

    Предприятието PRODOTTI SPAGNOLI, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spanish ham. Седалището му е в/ъв Novate Milanese, Италия.

  2. ANGOLO IBERICO SRL

    Италия

    Предприятието ANGOLO IBERICO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на safes opened, body solarium, и photographic service for functions. Седалището му е в/ъв Novate Milanese, Италия.

  1. CENTRO CASH SRL

    Италия

    Предприятието CENTRO CASH SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Desio, Италия.

  2. ITATASTE SRLS

    Италия

    Предприятието ITATASTE SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на online sale of food products, sale of local products, food products, и Destruction of foodstuffs. Седалището му е в/ъв Soresina, Италия.

  3. CAFFE UNOGOLD

    Италия

    Предприятието CAFFE UNOGOLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, espresso coffee capsules, и packaged dates. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. ME. CAS. S.R.L. HOLDING

    Италия

    Предприятието ME. CAS. S.R.L. HOLDING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Marketing of frozen seafood, articles for the hotel industry, и food supplies for restaurants. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. IL FONDO RURALE

    Италия

    Предприятието IL FONDO RURALE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. THE BLUE LYON GROUP

    Италия

    Предприятието THE BLUE LYON GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на logistics for the pisciculture sector, fish product, Distribution of food products, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  7. PRODOTTI GIANNI

    Италия

    Предприятието PRODOTTI GIANNI, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food sector distribution, и bakery products. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. RICETTE PIZZOCCHERI BY MORO PASTA

    Италия

    Предприятието RICETTE PIZZOCCHERI BY MORO PASTA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food-processing, и research & development for the food sector. Седалището му е в/ъв Prata Camportaccio, Италия.

  1. AGRINFOOD DISTRIBUZIONE ALIMENTARE

    Италия

    Предприятието AGRINFOOD DISTRIBUZIONE ALIMENTARE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. FRUTTOMA SRLS

    Италия

    Предприятието FRUTTOMA SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. VASTA SRL

    Италия

    Предприятието VASTA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Алкохолни и спиртни напитки, butchered meats and by-products, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Italian cold meats, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Lissone, Италия.

  4. FINEXPO

    Италия

    Предприятието FINEXPO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на freeze-dried food products. Седалището му е в/ъв Cassolnovo, Италия.

  5. DEMILAN ITALIAN FOOD

    Италия

    Предприятието DEMILAN ITALIAN FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Gastronomic products. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. ETG SRL

    Италия

    Предприятието ETG SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  7. ALBERTO POMA

    Италия

    Предприятието ALBERTO POMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ham, и cheese. Седалището му е в/ъв San Matteo Delle Chiaviche, Италия.

  8. MY ITALY FOOD

    Италия

    Предприятието MY ITALY FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, и twice-baked. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

  9. CRAI EXTRA SUPERMERCATO ALBIZZATE

    Италия

    Предприятието CRAI EXTRA SUPERMERCATO ALBIZZATE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Albizzate, Италия.

  10. FOOD E SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието FOOD E SERVICE S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

Брой резултати

300 Фирми