• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • животновъдство - внос-износ

Резултати за

Животновъдство - внос-износ

ИталияНеапол и Кампания
  1. ORLANDI ALBERTO

    Италия

  2. GRIDAL IMPORT EXPORT DI DI NICOLA NICOLA

    Италия

  3. GRUPPO GERMANI SRL

    Италия

    Предприятието GRUPPO GERMANI SRL, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nola (na), Италия.

  4. EUROPA GAMES S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROPA GAMES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nocera Superiore, Италия.

  5. OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pompei, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PARTENIOFRUTTA

    Италия

  2. I PREZIOSI DI MATUOZZO MICHELE

    Италия

    Предприятието I PREZIOSI DI MATUOZZO MICHELE, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Casoria, Италия.

  3. MONDO FREDDO & CO. S.P.A.

    Италия

    Предприятието MONDO FREDDO & CO. S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gricignano Di Aversa, Италия.

  4. SPERANDEO TIMBER AGENCY S.R.L.

    Италия

  5. CASCONE GIUSEPPE

    Италия

  1. M.E.G.A. DISTRIBUZIONI S.R.L.

    Италия

  2. EL.EN SPA

    Италия

  1. RAMA IMPORT - EXPORT S.R.L.

    Италия

  2. DI PALO F.LLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DI PALO F.LLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Afragola, Италия.

  3. VENEX JEANS S.A.S. DI VENEZIANO RAFFAELE E C.

    Италия

  4. NATIONAL FOOD COMPANY S.R.L.

    Италия

  5. DITTA DEL GAUDIO LUIGI

    Италия

  6. LANDESE S.R.L.

    Италия

  7. RISI GIUSEPPA

    Италия

  8. TUTINO

    Италия

  1. AV ITALIA S.R.L.

    Италия

  2. PANTALONIFICIO MERIDIONALE SRL

    Италия

  3. AGENCYMMSERVICE

    Италия

    Предприятието AGENCYMMSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Eboli, Италия.

  4. AD PACKING S.R.L.

    Италия

  5. CO.R.EX. S.P.A.

    Италия

    Предприятието CO.R.EX. S.P.A., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Battipaglia, Италия.

  6. COMPAGNIA MERCANTILE D'OLTREMARE S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMPAGNIA MERCANTILE D'OLTREMARE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mercato S. Severino, Италия.

  7. MERIDIANA S.R.L.

    Италия

  8. PERNICE S.R.L.

    Италия

  9. RI.MA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието RI.MA. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nola, Италия.

  10. COMPAGNIA MEDITERRANEA DI MARIO NOVACO E RAFFAELE

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно