• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ИталияНеапол и Кампания
  1. LEFA SRL

    Италия

    Предприятието LEFA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Естетически грижи - съоръжения, electromedical equipment, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, cosmetic devices, и Естетически грижи - съоръжения. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. SALUTE-SHOP

    Италия

    Предприятието SALUTE-SHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics. Седалището му е в/ъв Cellole, Италия.

  3. CONSOLAZIO MEDICAL

    Италия

    Предприятието CONSOLAZIO MEDICAL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на medical articles, и orthopaedics. Седалището му е в/ъв Sturno, Италия.

  4. D'ANTONIO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието D'ANTONIO ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Повдигане - техника и аксесоари, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Cava De' Tirreni, Италия.

  5. ORTOCENTER DI ZUNGRI ANNAMARIA

    Италия

    Предприятието ORTOCENTER DI ZUNGRI ANNAMARIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DIEMMEPI ORTOPEDIA E SANITARI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIEMMEPI ORTOPEDIA E SANITARI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Santa Maria Capua Vetere, Италия.

  2. A.G.A. BIOMEDICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.G.A. BIOMEDICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Камери под високо налягане, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Камери под високо налягане. Седалището му е в/ъв Cava De' Tirreni, Италия.

  3. PROTEKNO S.R.L.

    Италия

    Предприятието PROTEKNO S.R.L., и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Santa Maria Capua Vetere, Италия.

  4. DIANA FU NICOLA S.A.S. DI DIANA NICOLA ROSARIO & C.

    Италия

    Предприятието DIANA FU NICOLA S.A.S. DI DIANA NICOLA ROSARIO & C., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Повдигане - техника и аксесоари, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  5. M.A.X. OTO OTOCOSTRUZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието M.A.X. OTO OTOCOSTRUZIONI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Камери под високо налягане, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Камери под високо налягане. Седалището му е в/ъв NAPOLI, Италия.

  1. FARALDO ISTITUTO ORTOPEDICO FARALDO E FERRARA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FARALDO ISTITUTO ORTOPEDICO FARALDO E FERRARA S.R.L., и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

  2. L.T.O. S.N.C.

    Италия

    Предприятието L.T.O. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Casoria, Италия.

  1. ORTOPEDICA OSPEDALIERA COOPERATIVA (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието ORTOPEDICA OSPEDALIERA COOPERATIVA (S.R.L.), и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за физиотерапия, и Уреди и инструменти за физиотерапия. Седалището му е в/ъв Napoli (na), Италия.

  2. KJR S.R.L.

    Италия

  3. TBS IMAGING

    Италия

  4. FISIORAY DI ESPOSITO S. E SCOGNAMIGLIO A. S.N.C.

    Италия

  5. MEDICA NET SERVICE S.R.L.

    Италия

  6. ORTOPEDIA COVIELLO SRLS

    Италия

  7. ORTOPEDIA ZUNGRI DR FRANCO S.R.L.

    Италия

  8. ORTOPEDICA MERIDIONALE ZUNGRI S.R.L.

    Италия

  1. FISIOKINETEC S.R.L.

    Италия

  2. COPPOLA ANTONIO

    Италия

  3. ORTOPEDICA FLEGREA S.R.L.

    Италия

  4. M.I.MEDICAL S.R.L.

    Италия

  5. ORTOPEDIA E CORSETTERIA ALDO RICCIO & FIGLI S.A.S. DI FULVIO RICCIO

    Италия

  6. ORTHOSALUS S.R.L.

    Италия

  7. NUOVA LARIS S.R.L.

    Италия

  8. SIMAD S.R.L.

    Италия

  9. 3P BIOSERVICE S.R.L.

    Италия

  10. FERRAIOLI ARMANDO

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно