• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ИталияНеапол и КампанияПроизводител
  1. LA COLOMBINA SRL

    Италия

    Предприятието LA COLOMBINA SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Peas, и cauliflowers. Седалището му е в/ъв San Marzano Sul Sarno, Италия.

  2. AZIENDA AGRICOLA ALTAMURA

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA ALTAMURA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на salads, rocket salad, и spinach. Седалището му е в/ъв Pontecagnano Faiano, Италия.

  3. SOCIETÀ AGRICOLA SG VIVAI

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ AGRICOLA SG VIVAI, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Capaccio Paestum, Италия.

  4. FRUTTA SOCIETÀ COOP AGRICOLA

    Италия

    Предприятието FRUTTA SOCIETÀ COOP AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pontecagnano, Италия.

  5. SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, rocket salad, spinach, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Pontecagnano Faiano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AZIENDA AGRICOLA LUIGI STANZIONE

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA LUIGI STANZIONE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на quality certification, farm, salads, и rocket salad. Седалището му е в/ъв Bellizzi, Италия.

  2. LA DISPENSA DI GRAZIA

    Италия

    Предприятието LA DISPENSA DI GRAZIA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pre-packed salads, organic vegetables, и Oragnic fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  3. BASILE F. S.R.L.

    Италия

    Предприятието BASILE F. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saviano, Италия.

  4. EUROPA GAMES S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROPA GAMES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nocera Superiore, Италия.

  5. SGVIVAI

    Италия

    Предприятието SGVIVAI, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Capaccio Paestum, Италия.

  1. NUOVA MAGNUM CIOCK S.A.S. DI BENVISSUTO GIOVANNA & FIGLI

    Италия

    Предприятието NUOVA MAGNUM CIOCK S.A.S. DI BENVISSUTO GIOVANNA & FIGLI, e Производител, и работи в сферата на Сирена. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marano Di Napoli, Италия.

  2. SOC.COOP.AGR.EURO NATURA

    Италия

    Предприятието SOC.COOP.AGR.EURO NATURA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  1. F.D.F. S.R.L.

    Италия

  2. PARTENIOFRUTTA

    Италия

  3. DE CARLUCCIO ANTONIO

    Италия

  4. CONDIS

    Италия

  5. EL.EN SPA

    Италия

  6. D.I.D. S.R.L.

    Италия

    Предприятието D.I.D. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scafati (SA), Италия.

  7. CICALESE

    Италия

  8. TUTINO

    Италия

  1. CO.BI. CONFEZIONE S.R.L.

    Италия

  2. OLIVA

    Италия

  3. PISCITELLI PRISCO

    Италия

  4. RISI GIUSEPPA

    Италия

  5. MERCHANT GAS SRL

    Италия

  6. VENEX JEANS S.A.S. DI VENEZIANO RAFFAELE E C.

    Италия

  7. PANTALONIFICIO MERIDIONALE SRL

    Италия