• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

ИталияНеапол и КампанияТърговец на едро
  1. VEGA INFORMATICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието VEGA INFORMATICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Boscotrecase, Италия.

  2. SYNCRON DATA S.R.L.

    Италия

  3. LANDI OFFICE TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

  4. CD NAPOLI S.R.L.

    Италия

  5. SORBINO S.R.L.

    Италия

    Предприятието SORBINO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Информатика - артикули и принадлежности, Репрография - машини и техника, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. A.E.P. S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.E.P. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. ALICE INFORMATICA S.R.L.

    Италия

  3. COMP 3 S.R.L.

    Италия

  4. SIMTEC

    Италия

    Предприятието SIMTEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - записващи устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - записващи устройства. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. KOMPAREX S.R.L.

    Италия

  1. ITAL DATA S.R.L.

    Италия

  2. MONDOCARTA S.R.L.

    Италия

  1. I.T.D. S.R.L.

    Италия

  2. APF.CO. S.R.L.

    Италия

  3. COMPUTER SERVICE INGROSSO S.R.L.

    Италия

  4. PLAYSYSTEM S.R.L.

    Италия

  5. MEDIA SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDIA SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Benevento, Италия.

  6. ENGINFO S.P.A.

    Италия

    Предприятието ENGINFO S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Arzano, Италия.

  7. C.M. OFFICE

    Италия

  8. SESSA EDILIZIA S.R.L.

    Италия

  1. E - PARTNER S.R.L.

    Италия

  2. TEXI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEXI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Benevento, Италия.

  3. SINTESI S.R.L.

    Италия