• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети

ИталияНеапол и Кампания
  1. LIQUÒ BARMAN'S HOUSE

    Италия

    Предприятието LIQUÒ BARMAN'S HOUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Presenzano, Италия.

  2. VINPAGI INTERNATIONAL S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието VINPAGI INTERNATIONAL S.R.L.S., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, commercial brokerage, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Gragnano, Италия.

  3. INTERPROCOM SRL

    Италия

    Предприятието INTERPROCOM SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  4. CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA E ARTIGIANATO DI SALERNO

    Италия

    Предприятието CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA E ARTIGIANATO DI SALERNO, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  5. F.LLI MORGESE SRL

    Италия

    Предприятието F.LLI MORGESE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на supermarket. Седалището му е в/ъв San Marco Evangelista, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HANDICRAFT'S DI ALETTA MAURO SAS

    Италия

    Предприятието HANDICRAFT'S DI ALETTA MAURO SAS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на import-export directory. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. MATERA VINCENZO

    Италия

    Предприятието MATERA VINCENZO, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв NAPOLI, Италия.

  3. CONSOLATO ONORARIO REPUBBLICA DI CROAZIA DOTT. GIANLUIGI CIMMINO

    Италия

    Предприятието CONSOLATO ONORARIO REPUBBLICA DI CROAZIA DOTT. GIANLUIGI CIMMINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Франчайзинг - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, leather goods and luggage, и Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  4. EUROSPORTELLO SERVIZI INFORMATIVI PER L' IMPRESA

    Италия

    Предприятието EUROSPORTELLO SERVIZI INFORMATIVI PER L' IMPRESA, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. C. & P. SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието C. & P. SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Capri, Италия.

  1. STAFFELLI MARIANNA

    Италия

    Предприятието STAFFELLI MARIANNA, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. FULL SERVICE

    Италия

    Предприятието FULL SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на motor vehicle document procedures, и chamber of commerce services for businesses. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  1. S.C.T. OMEGA - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.C.T. OMEGA - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA S.R.L., и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Manocalzati, Италия.

  2. SOLUZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOLUZIONI S.R.L., и работи в сферата на Седларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, Превозни средства - кожени гарнитури, Търговски франчайзинг, и Превозни средства - кожени гарнитури. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  3. NEMO SRL

    Италия

    Предприятието NEMO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  4. FANELLI GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието FANELLI GIUSEPPE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Na, Италия.

  5. MATESE FUNGHI SRL

    Италия

    Предприятието MATESE FUNGHI SRL, e Производител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв San Salvatore Telesino, Италия.

  6. VINCITU' GROUP S.R.L.

    Италия

  7. SUPERO S.R.L.

    Италия

  8. CASTELTOUR S.N.C. DI DOTO ROSARIA & GIGLIELLO GIOVANNA

    Италия

  1. QUID S.P.A.

    Италия

  2. COCCIA ELISA

    Италия

  3. MANZILLO FORTUNATO

    Италия

  4. BAIANO GROUP S.R.L.

    Италия

  5. ADINOLFI GIULIO

    Италия

  6. STAFFELLI RAFFAELE

    Италия

  7. VINCI - SEVEN S.R.L.

    Италия

  8. UNISOA S.P.A.

    Италия

  9. S & T S.R.L.

    Италия

  10. MEDART S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно