• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияПалермо и СицилияДоставчик на услуги
  1. SUD TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SUD TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  2. INTERLIGGI TRASPORTI S.A.S. DI AQUILA MAURIZIO E FIRRINCIELI VINCENZO

    Италия

    Предприятието INTERLIGGI TRASPORTI S.A.S. DI AQUILA MAURIZIO E FIRRINCIELI VINCENZO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

  3. PENNINO TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PENNINO TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози на животни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози на животни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. STILTRANS S.R.L.

    Италия

    Предприятието STILTRANS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  5. GUGLIELMINO CARMELO

    Италия

    Предприятието GUGLIELMINO CARMELO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози на животни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози на животни. Седалището му е в/ъв Belpasso, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PALERMO RECUPERI DI BOLOGNA ANTONINO & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието PALERMO RECUPERI DI BOLOGNA ANTONINO & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. DESTRO TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DESTRO TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Ispica, Италия.

  3. MARTORANA LUIGI

    Италия

    Предприятието MARTORANA LUIGI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. AEREOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AEREOTRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. GEOTRANS S.R.L.

    Италия

    Предприятието GEOTRANS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  1. COSIAP S.R.L.

    Италия

    Предприятието COSIAP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Realmonte, Италия.

  2. PETRALITO SALVATORE

    Италия

    Предприятието PETRALITO SALVATORE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Canicatti', Италия.

  1. VIVIANO GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието VIVIANO GIUSEPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. EREDI BIUNDO ROCCO ANTONIO & C.

    Италия

    Предприятието EREDI BIUNDO ROCCO ANTONIO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Gela, Италия.

  3. DEPOSITI & TRASPORTI F.LLI LA PIANA

    Италия

    Предприятието DEPOSITI & TRASPORTI F.LLI LA PIANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Belpasso, Италия.

  4. CRISAFULLI EXPRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието CRISAFULLI EXPRESS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  5. SUD EXPRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието SUD EXPRESS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози при установена температура, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози при установена температура. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

  6. SPEEDY TRANSPORT S.R.L.

    Италия

    Предприятието SPEEDY TRANSPORT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  7. EREDI ZUCCARO GIACOMO DI ZUCCARO VINCENZO E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието EREDI ZUCCARO GIACOMO DI ZUCCARO VINCENZO E C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Превози с цистерни - течни хранителни продукти, Пътен транспорт, и Превози с цистерни - течни хранителни продукти. Седалището му е в/ъв CATANIA, Италия.

  8. VE.DI.S. S.R.L.

    Италия

    Предприятието VE.DI.S. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  1. LO PORTO GREGORIO

    Италия

    Предприятието LO PORTO GREGORIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. TRASPORTI PUGLISI FRANCESCO E LUCIANO S.N.C.

    Италия

    Предприятието TRASPORTI PUGLISI FRANCESCO E LUCIANO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  3. T.V.S. TRASPORTI VOLUMINOSI S.A.S. DI SCOLARO FRANCESCO E C.

    Италия

    Предприятието T.V.S. TRASPORTI VOLUMINOSI S.A.S. DI SCOLARO FRANCESCO E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Barcellona Pozzo Di Gotto, Италия.

  4. ORETO TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ORETO TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. AUTOTRASPORTI ERCOLE

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI ERCOLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Palazzolo Acreide, Италия.

  6. GE.LO FRIGO SERVICE S.R.L.S. CON SOCIO UNICO

    Италия

    Предприятието GE.LO FRIGO SERVICE S.R.L.S. CON SOCIO UNICO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Scordia, Италия.

  7. S.T.P. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.T.P. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  8. MANGIAPANE

    Италия

    Предприятието MANGIAPANE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

  9. VITELLO AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VITELLO AUTOTRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Agrigento, Италия.

  10. THREE SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието THREE SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Paterno', Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно